Ga naar inhoud

wanne

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wanne

  1. Heb je ervaring met andere mediaplayers? Is het handig in gebruik? Nu heb ik zoveel materialen, het zou handig zijn van alles op 1 plaats te hebben, maar wat als die mediaplayer het begeeft?
  2. Hoi, Ik ben op zoek naar een harde schijf voor alle kinder dvd's. Voor zover ik alles begrijp kan ik op zo'n externe multimedia schijf allerlei bestanden zetten zoals video's en foto's van m'n camera, alsook muziek. Maar kan ik ook m'n dvd's en eventueel video's erop zetten?
  3. geen foutmelding dit keer, in rapport staat gewoon mislukt achter de up date's ---------- Post toegevoegd om 23:14 ---------- Vorige post was om 23:12 ---------- Vandaag wou hij internet exporer 9 instaleren, vraag mij af of ik dat nu wel moet doen. Had vandaag weer opstartprobleem. " unable to start " moest in veilige modus opstarten, had gisteren echter neit met harde schijf gewerkt, geen up date's gedaan en heb nog eens virus scan gedaan. Geen virussen.
  4. ja, de harddisk stak steeds in.Nu niet meer, voorlopig geen problemen meer. Hopelijk houden we het zo. Bedankt allemaal voor de reacties.
  5. Model intel core i5. Heb Boot anders ingesteld. Hard disk staat nu eerst ( had bericht nog niet gezien ) Maar ben BOOT USB Floppy kwijt. Staat ( Disable )? Voorlopig geen opstart problemen, maar steek extra harde schijf enkel in als ik er mee werk, en doe geen automatische up date's. Heb ze allemaal ( 35 belangrijke volgens de PC ) 1 voor 1 geinstaleers, maar verschillende staan nu in het raport als zijnde " mislukt ". Weet eigenlijk niet hoe belangrijk die up date's zijn. Wil je me op de hoogte houden als je weet wat het probleem kan zijn? Wil hem eigenlijk niet terug binnenbrengen, duurt minimum drie weken en gebruik het ding ook voor mijn werk.
  6. Hoi, Het type en die nummer heb ik nog niet teruggevonden.Zie wel een stikkertje met een elendig lange nummer, maar niks MSN. at ik ondertussen wel gevonden heb is de BOOT volgorde. Boot 1 : usb key Boot 2 USB floppy Boot 3 CD/DVD Boot 4 Hard disk Boot 5 USB CD/DVD Boot 6 USB Harddisk Boot 7 network Probleem is er vooral na automatische up date. Heb dit ondertussen uitgeschakeld. Maar zelfs als ik handmatig up date's uitvoer loopt hij vast. En als mijn externe harde schijf in steekt. Deze steekt in een gewone usb poort in. Er wordt aangegeven dat hij sneller welkt in een andere usb poort, maar ik heb geen flauw idee hoe die andere usb poort er dan moet uitzien. En er is maar 1 kabeltje bij de hard disk, dus volgens mij moet die andere usbh poort er hetzelfde uitzien.? Maar goed. Ook de externe opslagruimte trek ik nu steeds uit. Ik heb de hele pc en toebehoren nog eens op virussen gecontroleert, maar niks.?
  7. Weet niet of ik met "snel reageren "een reactie heb kunnen geven, dus nu even opnieuw. " deze computer " geeft aan Boot (c:) en DVD station (e:) dus ik vermoed dat de computer deze herkend. Ik ga nu op zoek naar wat de BIOS is? Zoals ik al aangeef, ik ken niets van computers. Heb mij terug een kant en klare aangekocht in de Aldi, nadat de vorige het 7 jaar goed heeft gedaan voor mij. Had er dus het volste vertrouwen in.
  8. Heb mij twee maanden geleden een nieuwe pc aangeschaft en heb al problemen. Steeds bij het ( trage ) opstarten, nadat de pc update's heeft uitgevoerd krijg ik het bericht : reboot and select proper boot divice or insert boot media in selected boot divice and press a key. Ik ben echt wel een beginner op pc gebied. Was uiteindelijk zover dat ik ctrl-alt-delete indrukte, de pc eindelijk terug opstarte. Nu, na een download van een programma, moet de pc opnieuw opstarten en krijg ik weer dezelfde tekst. Ondertussen helpen m'n drie toetsen niet meer en moet ik de computer uitschakelen en terug opzetten om dan uiteindelijk toch terug te kunnen starten. Wat de updat's betreffen, dat heb ik ondertussen uitgeschaklelt, aangezien de pc ze niet kan configureren zijn het er ondertussen meer dan 35 die hij aanziet als belangrijk maar die telkens mijn pc doen vastlopen!! wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.