Ga naar inhoud

MurloW

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MurloW

  1. >.<' geen edit ? Er zyn trouwens altyd maar 2 apparaten aangesloten geweest op de ingebouwde hub met 4 poorten, dit was niet helemaal duidelyk in myn eerste post maar het bakje voor draadloos toetsenbord steekt altyd achteraan. En de garantie voor de HD is mid-2011 verlopen.
  2. Die is ingebouwd in de case en hangt dus aan de voeding, de achterste staan op t moederbord. De kabel van harde schyf is een vierkantig blokje dat aan de andere kant usb is. Ik weet niet exact wat t vierkante uiteinde is, op de product pagina (WD Support / Knowledge Base / WD Elements / WD Elements Desktop) stond ergens een firewire format utility dus dacht dat t dat misschien kon zyn. Ik heb er in ieder geval maar 1 van.
  3. Het is maar één keer voorgekomen, heb hem sindsdien nog niet geprobeerd aan te sluiten op iets anders, zal dat zo gauw mogelyk doen en zien wat het geeft. In andere poorten op myn pc (ook dezelfde van het voorval) doet hy het goed, net als altyd ervoor. En ik heb geen andere kabel; zoals je op de foto kunt zien is het firewire (denk ik dat 't is) naar usb 2.0.
  4. Ik heb hem al sinds ergens midden '07, dus ik betwyfel of ik nog garantie heb, en ik denk zelfs dat hy is meegebracht uit Amerika, maar daar ben ik niet zeker van. (familielid heeft t gekocht en ik weet niet meer of dat op reis was of vlak na terugkomst, etc.)
  5. Ik had toevallig recuva nog op m'n pc staan, gewoon niet aan gedacht om te proberen. '-' Heb de latest update geïnstalleerd en laten scannen, vond het maar een 10tal Recoverable files, heb ik 2 cruciale uit gekozen en op bureaublad gezet, werkten perfect. Maar toen ik erna in de map zelf van m'n HD ging rondkyken werkten een hoop bestanden weer (inclusief de verdwenen bestanden en mappen die er nu terug stonden), dus daarvan heb ik ook de belangrykste naar bureaublad gekopieerd en die lyken in orde te zyn. Ik ben een paar dagen van huis geweest en dit is de 3e keer sinds de melding dat de HD aangesloten werd, lykt me vreemd dat hy van even te "rusten" weer in orde is? x]
  6. Weet niemand hier dan raad mee? =(
  7. Ik heb sinds een aantal jaar een externe HD, 1.5Tb van WD Elements. zo eentje: Klik voor foto Die wordt regelmatig gebruikt, om een serie of film te zien, al m'n muziek staat r op dus ook als er bezoek was stak die in, en als opslag voor mn grafische design files. Die laatste zijn vooral belangrijk. Een paar dagen terug zat ik met m'n vriendin aan de pc, een serie te kijken. Na een aflevering hebbe we er genoeg van, dus gingen we even gamen. Na een tijdje ging ze een snack halen, dus even pauze. Tijdens die pauze (game stond nog open in een venster en was t enige actieve programma) kreeg ik een melding van Windows: "Stroompiek op de USB-hoofdhub". Ik panikeerde direct, want mijn muis, draadloos toetsenbord, en externe HD waren het enige aangesloten op usb, en uiteraard was het de HD.. Ik doe zijn map open, en zie "alles" er nog staan, maar ik kan geen bestanden openen, die zijn corrupt of worden niet gevonden (ook al klik ik er gewoon op?). Een dag later (het was al laat toen 't gebeurde dus veilig verwijdert en afgekoppelt), na verder en beter onderzoek bleken maar een aantal mappen met enkel JPGs en PNGs leeg te zijn, maar alle andere bestanden zijn corrupt. Ik kan her en der nog een TXT bestandje openen en een liedje/mix beginnen afspelen met VLC maar halverwege ofzo stopt hij toch. Sinds ik deftig heb rondgekeken op de HD (gisteren) staat hij uit, veilig verwijdert en alles. Nu is mijn grootste vraag, is er een mogelijkheid dat ik nog bestanden kan recupereren? Met name .flames van Apophysis, aangezien ik met die bestanden mijn designs terug op eender welke grootte en resolutie kan renderen. Dit zou geweldig zijn, maar ik ben er niet optimistisch over :/ Mijn andere vraag, hoe is dit kunnen gebeuren? Ik heb 4 poorten vanvoor (de "hoofdhub" denk ik dan) waar de HD en muis insteken (easy acces omdat die er regelmatig afgehaald/opgezet worden) en 2 of 3 aan de achterkant waar het draadloos doosje voor het toetsenbord insteekt. De HD heeft een externe stroominvoer (kabel met adapter voor in het stopcontact) dus ik snap niet waarom er een stroompiek door de usb hub kwam? De USB aansluitingen zien er ook niet beschadigd uit en ik kan mijn muis zonder problemen in gelijk welke aansluiting steken. De HD heb ik om te checken achteraan aangesloten voor de veiligheid, niets abnormaals gebeurt en geen melding gekregen. Bvd.
  8. Zoals ik dus zei, de meest recente. Het werkte, very nice. Ik dacht dat de drivers op cd by alle hardware voldoende zoude zijn. Erg bedankt voor de snelle hulp
  9. dus ik download daar uit elke tab (bios, utilities, sata,..) de meest recente update & installeer die?
  10. (daar gaat m'n andere topic over ) Asus p8p67 b3 revision
  11. hallo, een tijd terug heb ik een grotendeels nieuwe pc gekocht en ik geraak er niet mee op internet. Ik heb een Belkin Play router die perfect werkt met m'n laptops (wireless), maar mijn pc (kabel) vind hem niet. Dus heb ik contact opgenomen met de mensen van Belkin support & na een tijdje werd duidelijk dat t aan de pc ligt. Modem direct naar pc werkte ook niet (kabel uit de muur in pc steken ipv via de router). Als ik in netwerkcentrum op "adapterinstellingen wijzigen" klik, krijg ik enkel een leeg scherm. Bij apparaatbeheer staat ook geen tab netwerkadapters maar bij overige apparaten staat wel een Ethernet-controller met geel uitroepteken? Als je mijn vorige thread gelezen hebt snap je dat ik niet veel zin heb om terug naar die winkel te gaan, slechtste customer service sinds ik te maken kreeg met Atari support omdat m'n key niet werkte (wat ik toen dus opgelost heb door een keygen te downloade na 2 maanden mailen). x] Bvd als jullie kunnen helpen.
  12. zelfs dat niet, een aantal dagen voor ik postte belde ze me met die info, & nu zit ik weer te wachten op bericht dat ik m'n bak kan gaan halen.
  13. Kortsluiting in het nieuwe moederbord door nalatigheid tydens de assemblage, een los schroefje dat niets te zoeken had in m'n bak, wat missch verklaart waarom ik wel n keer heb kunnen booten (heb m'n bak wel eens recht gezet/neergelegd). Winkel betaalt nieuw mobo & er worden geen manuren aangerekend, maar man wat moet ik lang wachten. Go figure.
  14. Great. Zoals ik al zei is assemblage in de winkel gebeurd, & ik ben al in BIOS geweest dus een losse kabel gaat het niet zyn. Iets loskoppelen heb ik ook niet gedaan behalve HD & dvdrom & kabels lyken goed te zitten. Dan zit er niets anders op dan terug naar de winkel te gaan, zeker.. Toch bedankt voor alle raad & moeite. =]
  15. Ik heb de dvdrom losgekoppeld (hd ook), getracht op te starten, maar geen pieptoon, enkel de mem led die knippert zoals eerder beschreven & wat in m'n 1e post beschreven staat.
  16. nee, indrdaad, ik kan niets zien dus ook niet in BIOS. Geen pieptoon, zelfs niet de gebruikelyke opstarttoon maar die heb ik zoiezo nog niet gehad by dit mobo, ook niet toen ik nog in BIOS kon. Wat er wel is, is een 2 maal knipperen van het MEM_OK LED: 1s - 0.5s; by elke poging tot opstarten. Dit heb ik nagekeken in de manual & er stond: "indien een probleem zal het LED blyven knipperen of branden" ongv. Dus, aangezien het niet aan blyft/blyft knipperen dacht ik er niet verder by na. De knop MEM_OK Switch indrukken na cmos reset & voor poging tot booten probeerde ik al maar baat ook niet.
  17. Dat zou me verbazen aangezien ik al in de BIOS ben geweest & er is niets met het mobo gebeurd sindsdien buite de instellinge (boot volgorde, ahci mode,..) waar ik aan ben geweest. Kan het dat ik heb ingesteld dat ie géén device als boot gebruikt & daardoor niet meer boot? & zoja, hoe los ik dit op? & het voornaamste is eigenlyk, als ik hem terug naar de winkel doe ben ik hem misschien weer 2/3 weken kwyt & dit zou dringend opgelost moeten worden.
  18. er is geen digitale camera in huis & myn gsm heeft immens slechte kwaliteit, myn excuses daarvoor maar dit is 't ..
  19. assemblage is in winkel gebeurd, ik had alleen de hd zelf nog, & sinds het boot probleem heb ik de kabels al nagekeken & ze leken allemaal goed.
  20. nee, doet niets. heb ook al een keer langer gewacht, 20-25s na het mobo led aanging.
  21. cd's en dergelyke hebben geen nut want ik kryg zelfs niets meer op beeldscherm te zien, lees 1e post eens goed. kabels zitten volgens my goed, maar er is niet veel nut om een andere socket te proberen met m'n hd als er niet meer word geboot? Ik heb al geprobeerd een reset te doen dmv het cmos battery'tje eruit te halen & het kapje van pins te switche & terug te zetten na 7sec (mobo manual gevolgd) maar dat heeft niets geholpen. er zit ook maar 1 (net geformatteerde) hd op, die, zoals eerder uitgelegd, niet in de bios of de windows installatie werd herkend, vóór het boot probleem zich voordeed. Het was de 1e hd waar het moederbord mee te maken kreeg, relevant?
  22. Hoi, nieuw hier. Ik heb overlaatst een nieuw moederbord & processor gekocht, Asus P8 P67 B3 Intel i5 Ik had nog m'n Samsung s-ata HD502ij, & een nvidia geforce 9800 die ik erop heb gezet. De HD had ik eerst geformatteerd, & toen ik 'm eraan hing om windows 7 te installeren werd hy niet gevonden door de windows installatie. Ik in de BIOS gaan kyken, stond ie ook nergens. Toen ben ik gaan rondkyken op internet & een aantal dingen geprobeerd (boot volgorde, ahci mode nagekeken, etc..) Nu heb ik 't ergens volledig verpest, geloof ik, want als ik 'm probeer op te starten gebeurt er niets meer. Nuja, m'n fans beginne te draaie, geforce lampje gaat aan, hd begint te draaien, maar hy boot volgens my niet meer. Ik kryg niets op m'n scherm te zien & m'n fans blyven op een laag pitje. Het scherm is in orde, als ik 'm afkoppel zegt hy "check signal cable" maar by opstart vd pc is er niets te zien. Ik heb al geprobeerd een reset te doen dmv het cmos battery'tje eruit te halen & het kapje van pins te switche & terug te zetten na 7sec (mobo manual gevolgd) maar dat heeft niets geholpen. Als iemand me kan helpen ben ik zeer dankbaar want het is redelyk dringend =( Bvd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.