Ga naar inhoud

linda bakker

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door linda bakker

  1. probleem inmiddels opgelost. De samegames waren al uitgepakt ( geen wonder dat me dat dus niet lukte) klik rechts op het save game - copiëren - naar map van het spel -op plakken klikken en hup klaar.
  2. sorry, maar ik begrijp je niet , de savegame zijn ( voor zo verre ik weet) uitgepakt en ik moet ze ergens in plaatsen ( dus het spel) alleen ik krijg de samegame niet van het mapje waar ik het nu in bewaar naar het spel. Er moet een trukje voor wezen net als bij knippen en plakken van bv een website naar een emailbericht.
  3. ik heb de savegames van Gameboomers, je kan ze daar aanvragen. Het is een engelse site. Ik zoek iemand die mij op eenvoudige wijze ( in de nedl taal) kan uitleggen hoe je een savegame plaatst in een geinstalleerd spel.
  4. gewoon een gekochte game, nl Schizm 1, vrij moeilijk spel. Het staat op een DVD. Het klopt , ik moet het nieuwe savegame erin zetten, maar.....hoe doe ik dit? Dus het nieuwe savegame transporteren naar de instalatiemap van het game Schizm en het daar tussen de andere stukjes zetten.
  5. Hoe plaats ik een savegame in een game? Ik heb een game waar ik een puzzle niet opgelost krijg. Mij is een "savegame" met de oplossing toegestuurd per email. Deze moet ik in de Data van mijn game toevoegen en het oude stuk savegame verwijderen. Hoe doe ik dit?. Uitleg graag in stapje voor stapje en in begrijpelijke taal daar ik zeer weinig weet van PCs. Alvast mijn dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.