Ga naar inhoud

dirkie1234

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dirkie1234's prestaties

  1. Had ik reeds geprobeerd "Als ik in veilige modus opstart lukt snelkoppeling nog steeds niet (toepassing niet gevonden) , en het opnieuw installeren lukt ook niet daar ik in veilige modus opgestart heb. "
  2. Thxs voor je bezorgdheid, en terecht ;-), want ik krijg het idd niet in orde, nog zelfde situatie dus
  3. jongens, jongens, jongens, network error occured while attempting to read from usb kan dus wederom niet verder
  4. usb stick heb ik, is windows XP ---------- Post toegevoegd om 18:29 ---------- Vorige post was om 18:28 ---------- heb ik gedaan, lukt niet
  5. Bedankt allemaal alvast voor het medeleven en hulp, maar werkt voorlopig allemaal niet. In veilige modus wil hij het niet draaien als administrator (ook niet in gewone aanmelding trouwens). En als ik niet als administrator probeer vraagt hij steeds met welk programma ik het wil openen. Kan iemand me nog een suggestie doen?
  6. Als ik in veilige modus opstart lukt snelkoppeling nog steeds niet (toepassing niet gevonden) , en het opnieuw installeren lukt ook niet daar ik in veilige modus opgestart heb.
  7. Download gelukt en ook snelkoppeling wordt geplaatst, doch erop klikken geeft geen resultaat, ook niet via verkenner, vraagt dan steeds via welk programma ik de exe file wil openen
  8. ik had het virus en de geinfecteerde bestanden laten verwijderen door malawarebytes. Bij het heropstarten werkt enkel mijn internet en officeprogramma's nog. Geen enkele snelkoppeling werkt, noch van programma's, noch van bv mijn malaware. Vraagt steeds hoe hij het programma dient te openen. Ik kan dus niet laten scannen of opnieuw downloaden. Kan iemand mij helpen aub?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.