Ga naar inhoud

Frosting

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Frosting's prestaties

  1. Oke! Nou ik heb Medion gebeld gister, gezegd dat ie t nog steeds niet doet en afgesproken dat ik deze terug zou sturen en dan een nieuwe zou krijgen, dus nog even afwachten.
  2. Hallo allemaal, Ik heb gister m'n nieuwe laptop gekocht, een Medion Erazer X6813. Gelijk na het eerste opstarten, met alleen msn geïnstalleerd, de updates en enige games begon mijn beeldscherm ineens stil te staan. Bevroren. Moest hem helemaal opnieuw opstarten. Ik dacht "nou, zal wel eenmalig zijn :S", maar niet dus, dezelfde dag bevroor hij dus nog 6 keer. De ene keer als ik niks aan het doen was, alle programma's stonden uit, hij was niet te heet, de andere keer tijdens een game. Heb vanochtend Medion gebeld, en die zei dat ik hem maar eens moest terugbrengen naar factory instellingen en wachten met alles installeren. Dat heb ik dus gedaan, en werkte goed (hij sloeg 4 uur niet vast), nu heb ik alle updates geïnstalleerd, msn stond er standaard op, en hij bevroor net weer. Iemand een idee wat er mis kan zijn? Hij is nog geen week oud.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.