Ga naar inhoud

oliepul

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

oliepul's prestaties

  1. Ok, het is in orde. Thnx.
  2. Het driehoekje aan de rechter zijkant van mijn scherm, boven en beneden, werkt nog correct, maar het lange middenbalkje om sneller naar beneden of boven te gaan werkt niet meer. Ook als ik mijn favorieten open, rolt die balk onmiddellijk naar beneden en blijft daar constant staan, zodat ik de helft van mijn favorieten niet kan bereiken, want in favorieten kan ik zelfs met die kleine driehoekjes niet meer werken. Mijn pc draait onder Windows 7
  3. Mijn tekst bevat telkens een lege regel tussen iedere zin, hoe kan ik de zinnen laten aansluiten aan elkaar, zonder tussenregels? Het wordt op de duur een ellenlange tekst en het oogt niet mooi. Mijn computer werkt onder Windows 7.
  4. Ok, bedankt. Het toestel is drie jaar oud, dus buiten garantie.
  5. Het zou kunnen, want hij wil precies geen blad papier nemen.
  6. Kopiëren met mijn printer Epson Stylus DX4000 lukt plots niet meer. Vanaf de computer een tekst afprinten wel. Wat zou er aan de hand zijn?
  7. Euh... zowel in google of mijn favorieten is de lettergrootte opeens verkleind, en gewoon sedert ik het programmaatje C-cleaner heb gedownload. Vroeger waren al de letters een ietsje groter.
  8. De lettergrootte 125 vind ik te klein en 150 dan weer te groot. Hoe kan ik een type instellen tussen die twee?
  9. Waarom kan ik een filmpje dat met een gsm gemaakt werd, en mij doorgestuurd werd niet openen? Ik krijg altijd de tekst: koppelingen instellen. Maar wat voor de drommel zijn koppelingen? Ik werk met Vista.
  10. Wanneer ik mijn e-mailadres heb ingevuld, en daarna IMAP of POP kan ik niet verder. Het gaat ook niet zoals vermeld, als ik op het pijltje klik krijg ik geen hele lijst zoals er wordt aangegven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.