Ga naar inhoud

Wat1

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wat1's prestaties

  1. Het probleem is inmiddels opgelost, iedereen bedankt voor het mee denken.
  2. Probleem is opgelost. Het ligt aan de browser van IE. In Opera en Mozilla doet hij het wel gewoon. Wat kan de oorzaak zijn?
  3. Ik zit bij KPN. Hoe kan ik dat daar doen? Maar het gekke blijft dat het bij deze pc niet wil en bij mijn oude wel.
  4. Ik heb inmiddels systeemherstel gedaan. Daarna kreeg ik een mail van marktplaats met een antwoord op mijn vraag hoe dat kan vanwege de mails. Het schijnt naar hun zeggen, dat de mails wel gewoon verstuurd worden naar de adverteerder, alleen ze komen daar niet aan. Hun zeggen dat het aan de pc van de adverteerders moet liggen. Maar het lijkt me sterk dat dat het geval is, omdat het op mijn oude pc wel gewoon wil. Het zit dus echt in deze pc.
  5. En hoe doe ik dat? Heb er niet erg veel verstand van. Raak ik mijn bestanden die ik tussen die tijd heb aangemaakt niet kwijt, zoals documenten en foto's? Mijn gevoel zegt dat dat de oplossing ook niet gaat zijn. Ik denk zelf dat Marktplaats mijn mail niet door kan laten op de één of andere manier. Van Mplaats krijg ik alleen geen duidelijk antwoord. Vooral omdat ik dus vanmorgen wel eentje binnen heb gekregen en daarna niks meer.
  6. Nog geen verbetering gezien. Er is ondertussen één mailtje doorheen gekomen, maar dat is lang niet alles van wat ik zou moeten krijgen. ---------- Post toegevoegd om 11:27 ---------- Vorige post was om 11:17 ---------- Weer getest met iemand en diegene heeft niks ontvangen. Hoe kan dat nu toch? Heb ik iets verkeerd staan bij de instellingen van de mail? Dat het te streng beveiligd is ofzo? Bij mij staat het op "Normaal". Of moet ik ergens een vinkje aankruisen bij webbeveiliging? Ik weet het niet meer en het is zo ontzettend vervelend.
  7. Ik heb alles gedaan wat hierboven gezegd is, maar ik kreeg bij MBAM niet de mogelijkheid om iets aan te vinken en kon dus niks selecteren. Wel kwam hij automatisch met een rapportje: Dit is het logboek van MBAM: En deze van HiJack die ik direct erna heb gedaan:
  8. Is goed, enig idee hoe lang ik moet wachten?
  9. Ik krijg een foutmelding: Kan het bestand Hijack niet vinden, wilt u een nieuw bestand maken? ---------- Post toegevoegd om 19:04 ---------- Vorige post was om 18:59 ---------- Nu wil het wel. Moet ik het resultaat hier neerzetten, Stegisoft?
  10. Als ik op marktplaats wil reageren op een advertentie, ontvangt de koper mijn reactie niet. Ik kan hem wel versturen en krijg de bevestiging van Marktplaats gewoon binnen. Toen heb ik mijn oude pc aangesloten en bij deze pc wil het wel gewoon. Wat kan er mis zijn en wie weet een oplossing? Dit is zo vervelend, ik kan zo helemaal geen contact krijgen met de adverteerder. Bellen kan, maar als het telefoonnummer er niet bij staat, dan gaat dat moeilijk. Trouwens, bij mijn pc waarop het niet wil, wou het eerst wel..... Plotseling was het mis, dat is ongeveer 1 week geleden. Kan het komen door een update? Of?..... Ik heb Windows 7 Enterprise met Servicepack 1 en heb alle noodzakelijke updates van Windows gedownload, op IE 9 na. Er staat één optionele update tussen, maar die kan ik niet verwijderen, omdat dat niet lukt. Ik hoop dat iemand me kan helpen, alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.