Ga naar inhoud

daniellecarina

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door daniellecarina

  1. Okay, maar wat is dat dan met die oudere versie van windows?
  2. Ik zal dat straks eens bekijken. Maar ik heb dus niet geupgrade van Vista naar Windows 7, die zat er al op toen ik 'm kocht en nu vraag ik me dus af, toen ik de laptop bij HP heb gehad en een nieuwe harde schijf heb gekregen, of zij dus een nieuwe erop gezet hebben en dezelfde oude hebben laten zitten. Ik heb deze laptop met windows 7 gekocht, maar toen ik gisteren dus die zoektocht deed naar old windows, kreeg ik dus die window met verschillende dingen waar het zei old windows x86. En als ik dus naar Local Disk C:/ ga, staat er 1 keer windows in dat rijtje, maar 2 keer programs files, 1 keer gewoon en 1 keer met (x86). Ik heb even een aparte prtscr geprobeerd te maken, van wat ik gisteren vond bij het zoeken, hoop dat die overkomt.
  3. Ik kreeg vandaag een HP Assistant Pop up en die hadden het over een oude versie van windows die veel ruimte in neemt. En ik weet niet wat ik nu moet doen. Er is natuurlijk een uitleg, en die kan ik wel opvolgen denk ik, maar ik ben een beetje bang dat er iets niet goed zal gaan. Ik heb mijn Compaq Presario laptop begin juli 2010 gekocht, maar er was iets mis mee, dus ik heb 'm terug gestuurd naar HP en heb een complete nieuwe harde schijf erin gekregen. Dus toen ik vanmiddag die pop up kreeg over het hebben van een oudere versie van windows die veel ruimte inneemt, heb ik inderdaad gezocht naar oudere versies en die zijn er dus, en de datum staat op 14 juli en dat is rond die tijd dat mijn laptop bij HP heeft gelegen. Dus ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Heeft iemand dit al eerder gehad. Ik heb een print screen bijgevoegd, zodat iemand kan zien hoe het eruit ziet. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Carina
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.