Ga naar inhoud

ASUS11

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ASUS11's prestaties

  1. De camera is een Olympus F E -5020 Bij de camera is een Olympus Master 2 programma op C D bijgeleverd. Na instalatie zijn hier wel de foto's mee te importeren. De in Master 2 overgebrachte foto's zijn niet over te brengen in een ander album systeem, b.v Live Photo Gallery. Mijn voorkeur gaat uit om alle foto's, ook een bestand van een vorige camera centraal bij elkaar op te slaan. Dat lukt niet rechtstreeks met de FE-5020
  2. Deze methode lukt ook niet. Had dat al uitgeprobeerd. Er zit kennelijk een blokkade tussen camera en P.C. De camera is wel O.K. bij kennis werkt overbrengen wel.
  3. Nee, geen enkele foto lukt !
  4. Voor het importeren van foto's gebruik ik Windows live Photo Gallery. Het importern lukt niet meer. Tot het moment dat het venster verschijnd met "er zijn 37 nieuwe foto's gevonden, werkt alles goed. Na klikken op importeren verschijnt na enige tijd in beeld "De volgende fout is opgeterden tijdens het importeren van P 1330002 JPG Het systeem kan het bestand niet vinden. Wat te doen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.