Ga naar inhoud

EddyDB

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

EddyDB's prestaties

  1. ja deze link heb ik al een drietal keren gedownload maar als hij deze wil instaleren zegt hij dat er reeds een nieuwere versie is geinstaleerd - - - Updated - - - ook als ik internet opties aanklik en nederlands neem brengt het niets op, de menu blijft steeds engelstalig - - - Updated - - - deze link heb ik reeds een drietal keer gedownload maar telkens krijg ik dan te zien dat hij deze niet kan instaleren omdat er reeds een nieuwere versie opstaat.
  2. beste, ik heb sinds gisteren IE 10 op mijn pc staan en nu werkt niet alles meer zoals vroeger met IE 9. als ik nu rechter muisklik dan krijg ik een menu in 't Engels enwil deze in het Nederlands krijgen. ik vind nergens een taalpaket waar ik nederlands ( dutch) kan downloaden. dan heb ik geprobeert om IE 10 terug te verwijderen om terug naar IE 9 te gaan, maar dit blijkt niet te gaan.Wie kan mij hiermee helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.