Ga naar inhoud

gammajoos

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gammajoos's prestaties

  1. Heb Mailware laten scannen. alles is nu weer goed.
  2. Kreeg tijdens het surfen op internet Explorer8 een pop-up van Mcaffee of ik iets wide toestaan of niet toestaan, aangezien ik niet wist wat het was durfde ik het niet toe te staan. Nu loopt Internet niet meer lekker. Ik weet wel waar het staat in Mcaffee maar ik weet niet hoe ik zo moet veranderen dat ik het wel kan toestaan. Het gaat om het volgende, dit is wat ik niet heb toegestaan: In geschiedenis en logboeken teruggevonden: Microsoft© Register Server C: Windows/system 32/regscr32exe
  3. Ik kan weer alle updates in een keer binnenhalen, dus probleem opgelost. Hartstikke bedankt.
  4. Heb toch uiteindelijk het register met cleaner opgeschoond, ging prima niets aan de hand. Nu wachten op meerdere updates om te zien of ik ze allemaal in een keer kan downloaden.
  5. Heb cccleaner laten lopen, maar hij vind behoorlijk veel in het register. Ben een beetje huiverig om dit te verwijderen, kan ik dit met een gerust hart doen. Kan wel een back-up laten maken maar als ik er dadelijk niet meer in kan komen heb ik hier ook niets aan. Ben niet zo'n held op dit gebied.
  6. Hartelijk dank voor de snelle reactie. Ga dit wanneer ik vanavond thuis kom van mijn werk direct proberen.
  7. Ik heb de laatste tijd het probleem dat wanneer er meerdere updates zijn ik er maar hooguit 2 kan installeren. Ik kan de rest ook wel installeren, maar niet meer als twee tegelijk Dus gisteren waren er 13 updates die moet ik dan in 6 keer binnenhalen. Is best wel vervelend want dan moet ik 6 keer de pc opstarten. Heb al gegoogeld maar kan hierover niets vinden, misschien weten jullie de oplossing..
  8. Gekeken bij invoegtoepassingen beheren - staat geen rekenmachine. Bij programma's staat geen google rekenmachine. Ik klik niet op het symbool van het rekenmachientje. Ik gebruik Internet Explorer 8. Ik krijg de ingebouwde rekenmachine van Windows 7. Heb herstelpunt gemaakt. Heb laten scannen met Mailware en Mcaffee. Terwijl ik deze reactie zit te tikken zie ik dat ik wanneer ik de letters er en ff in tik zie ik bij er de rekenmachine verschijnen en bij de letters ff een scherm met zoekresultaten. Heb nu inmiddels al wel 20 keer de rekenmachine gehad en 4 keer het scherm met zoekresultaten. Snap er helemaal niets meer van. ---------- Post toegevoegd om 19:57 ---------- Vorige post was om 19:54 ---------- Toetsenbord: SWEEX - Turbo media KB 980IR+ 013090028836 KM 9801PUSXW KE 03082931
  9. Ga dit zeer zeker vanavond, als ik thuis kom van mijn werk proberen. ik gebruik internet Explorer 8. ik krijg het ook wanneer ik ergens in een programma begin te tikken, dan staan er wanneer ik het desbetreffende programma wegklik 5 of 6 schermpjes van de rekenmachine achter elkaar op het scherm. ik krijg het alleen als ik tekst intik.
  10. Wanneer ik in Google iets intik verschijnt er spontaan linksboven op het beeldscherm de rekenmachine. Dit is behoorlijk vervelend en irritant. Weet iemand hoe ik hier af kan komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.