Ga naar inhoud

justicewh

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door justicewh

  1. Goedeavond allemaal, Ik heb sinds gisteren een nieuwe laptop gekocht, een Asus K750J. Er staat Windows 8.1 op. Aangezien ik veel met foto's bezig ben, is de correcte weergave van kleuren op het beeldscherm dus best belangrijk voor mij. Ik zit nu met het probleem dat, als ik mijn kleuren kalibreer via het Configuratiescherm, blijven deze opgeslagen... maar als ik de laptop herstart of van standby terug aanzet is deze kalibratie weg. Hij lijkt het even te onthouden, maar na een 5tal minuten verspringen de kleuren weer naar de fabrieksinstelling. Heeft er iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Heb gegoogeld maar dit bood niet meteen een antwoord op mijn vraag. Alvast hartelijk bedankt!
  2. Internetverbinding: helaas niet goed. Mozilla Firefox zegt nog steeds: "Firefox is ingesteld om een proxyserver te gebruiken die verbindingen weigert. -Controleer of uw proxyinstellingen juist zijn - Neem contact op met uw netwerkbeheerder om te controleren of de proxyserver werkt." Zou het kunnen dat ik bij het uittesten van Highjackthis vanmorgen iets verkeerds gedeleted heb? (is wel nog steeds hetzelfde als vanmorgen dat er op mijn scherm komt als vanmorgen) Ik zie net dat Internet Explorer het wél doet Dat brengt mij bij een volgende leek-vraag, hoe krijg ik Firefox weer aan de praat? (*slaat intussen ook aan het googelen*) In ieder geval al héél erg bedankt om mij hiermee te helpen !!
  3. @Asus: mja, dat dacht ik al, daarom dat ik niet te veel heb durven aanvinken (enkel wat echt volledig overeenkwam) en was idd niet zo slim, ik sla gewoon nogal rap in paniek als het om virussen e.d. gaat. Ik heb kape een PBtje gestuurd en ik blijf nu van mijn pc af tot ik instructies van een ervaren persoon krijg. Bedankt.
  4. Hallo, Vanmorgen kreeg ik bij het opstarten van mijn laptop (windows XP) dat het bestand temp/csrss.exe niet kon gevonden worden (of iets dergelijks, in ieder geval wast het csrss.exe) Heb de zoekfunctie van dit forum gebruikt en HijackThis gedownload (via andere laptop aangezien ik niet meer op het internet kan op mijn laptop). Heb verschillende topics gelezen maar toch is het telkens weer iets anders dat je bij HijackThis moet aanvinken om te verwijderen. Ik heb dan de gemeenschappelijke dingen (tss mijn Hijack-log en de topics) aangevinkt en vewijderd. Daarna MBAM geinstalleerd en ermee een scan uitgevoerd. Hij vond 5 bestanden die ik dan verwijderd heb waarna hij vroeg om de pc te heropstarten. Ook dit heb ik gedaan. Bij heropstarten kwam de melding over csrss.exe niet meer op mijn scherm! ECHTER: mijn internet werkt nog steeds niet, zegt dat ik de proxyinstellingen moet (laten) nakijken? HELP? Zouden deze logs eventueel kunnen nagekeken worden? Heb ik tergens iets overgeslagen? Alvast heel erg bedankt, Quirina Recentste HijackThis-log (dus na scan MBAM) MBAM-log na eerste scan: MBAM-log na verwijderen van geinfecteerde bestanden uit vorige log + herstart:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.