Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Kney

Lid
 • Aantal items

  87
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kney

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Home 64-bit
 • Moederbord
  Gigabyte
 • Processor
  Intel Core i7 - 2600
 • Geheugen
  Corsair DDR3 16GB
 • Grafische Kaart
  Radeon HD R9 280X
 • Harde Schijf
  WD Caviar Black 1TB
 • Voeding
  Zalman CNPS9900 MAX RED
 • Geluidskaart
  Standaard
 • Behuizing
  Antec Twelve Hundred

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. Zelfde probleem als vorig topic (http://www.pc-helpforum.be/topic/61862-internetprobleem-na-update-windows-10/) Mijn broer kan alleen op youtube en facebook na een nieuwe (automatische) W10 update.. Vorige keer internet driver opnieuw geïnstalleerd en probleem was opgelost. Hoe kan het dat een update deze telkens weer update?
 2. Mijn broer had te weinig geduld en heeft zijn pc naar de pc winkel gedaan. Het lag dus blijkbaar enkel aan de drivers van het internet, en die zijn dan ook opnieuw geïnstalleerd.
 3. Op pre-Windows 10 installaties wordt dit vaak gebruikt om de latency/ping te verbeteren. Toen ik Windows 7 had, heb ik dan ook TCPAckFrequency en TCPNoDelay met waarde 1 toegevoegd aan het register. Kan het kwaad dat ik per ongeluk TCPAckFrequency heb verwijderd uit het register van W10? Volgens mij had hij alles al gereset na de upgrade naar W10. De reden waarom ik dit verwijderd heb is omdat op een server waar ik op speel een soort van anti-cheat gebouwd is die dit soort wijzigingen in je register niet meer toelaat.
 4. Zoek-results.log in bijlage zoek-results.log
 5. Voila log toegevoegd aan bijlage. log.txt
 6. Hey, Mijn broer heeft een probleem sinds hij een nieuwe update van Windows 10 geïnstalleerd heeft. Hij had al Windows 10 en alles werkte zoals normaal. Nu stond er een update klaar, en heeft hij die geïnstalleerd. Hij kan nog wel op facebook en youtube maar dat zijn de enigste 2 dingen die hij kan gebruiken. Apps en andere internet pagina's krijgen de melding: "It appears that you don't have an internet connection right now"
 7. Kney

  Probleem

  Blijkbaar is die input rechts onder geen DVI, (DVI heeft zo'n kruisachtige input met in elke hoek een puntje) Zoals dit: De input rechts onder heeft een platte input. VGA naar HDMI of displayport zou een goed oplossing zijn
 8. Kney

  Probleem

  Dit is exact de kaart die hij heeft: Zijn 2 monitoren hebben een VGA input, waarvan we voor 1 een VGA/DVI tussenstuk hebben gekocht.
 9. Kney

  Probleem

  Mijn broer heeft ongeveer een aantal maanden geleden een nieuwe GPU gekocht (Radeon HD R9 270X). Nu blijkt dat deze GPU maar 1 input heeft om een monitor aan te sluiten. Aangezien hij gisteren een 2e monitor heeft gekocht is dat een probleem. Ik heb via het BIOS iGPU multi-monitor geactiveerd en nu werkt zijn 2e monitor wel. Maar gaan alle games die hij speelt via die onboard GPU.. Waar kan je dit aanpassen?
 10. Probleem is opgelost, het lag bij Telenet zelf.. (wat in eerste instantie nooit is)
 11. Oke zal ik na mijn werk even doen. Maar toch raar dat de verbinding ineens niet of heel slecht werkt terwijl er al jaren niets veranderd is aan de instellingen van de router. Ik heb: - De modem van Telenet al eens een minuutje uitgetrokken en opnieuw instoken. - De router al eens een minuutje uitgetrokken en opnieuw instoken. - De router al eens volledig gereset. - Nieuwe powerlines gekocht (van 100mbps naar 500mbps)
 12. Of bedoel je een screen van de instellingen van de router van mijn ouders?
 13. Sinds een paar dagen is er bij mijn ouders snel, dan weer weinig / geen internet. (Zij hebben nog Fibernet XL 120) Even de situatie schetsen. - Gelijkvloers staat de modem van Telenet (in de garage) - Die modem is via een powerline verbonden naar een powerline (500 mbps) in een kamer op de 1e verdieping - Die powerline is dan weer met een router (http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Linksys_E2000) verbonden die alle computer boven verbind. Soms is er op de kamer van de router geen internet verbinding via kabel (naar de router), ofwel is het internet super maar dan ook supertraag. Dan 5 minuten later doe ik een test op speedtest.net en krijg ik 50mbps download en geen verbinding bij upload. Heb al verschillende dingen geprobeerd maar niets helpt..
 14. Ik heb al wel geprobeerd via een andere usb poort maar nog niet op een andere pc.. Ga ik vandaag eens proberen..
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.