Ga naar inhoud

officemedewerker

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

officemedewerker's prestaties

  1. Beste Kurt en Clarkie, Ik heb het opgelost met een macro en de gewenste alineastijl. De macro is gekoppeld aan een knop en als je daarop drukt, zie je een dialoogvenster met twee tekstvelden waar je het aantal kolommen en het aantal rijen kunt invullen. In het dialoogvenster zit ook een OK en Cancel knop. Als je op OK drukt wordt een tabel gemaakt met het opgegeven aantal kolommen en rijen en wordt de gehele tabel geselecteerd, de gewenste alineastijl toegepast en wordt de cursor in cel A1 gezet. Bedankt voor het meedenken.
  2. Beste Kurt, Ik was er al bang voor dat ik niet enige was met dit probleem. SP3 heb ik al. Upgraden gaat wel gebeuren, maar nu nog even niet, want daar ga ik niet over.
  3. Beste Kurt, Precies zoals je het beschreef verwachtte ik dat het zou werken in onderstaande situatie (dat is dus een andere situatie dan jouw voorbeeld). Vandaar mijn vraag: Als jullie dezelfde situatie nadoen, werkt het bij jullie dan ook niet? "Het opmaakprofiel Standaard (style Normal) is bij mij Times New Roman 11 punts. Ik wil dat tabellen standaard met lettergrootte 10 punts worden ingesteld. In mijn Word 2003 lukt mij dat niet. Ben ik de enige met dit probleem?"
  4. Beste Clarkie, Nee. Een macro is een oplossing om dat wat niet automatisch geregeld wordt alsnog te regelen. Stijlen regelen iets automatisch. Maar er bestaan tabelstijlen. Dus mijn vraag aan jullie is: Wat gebeurt er bij jullie als je de standaard tabelstijl op 10 punts zet terwijl de stijl Standaard op Times New Roman 11 punts blijft staan?
  5. Ja, dat weet ik. Dat is juist het probleem. Ik wil alleen de tabellen standaard in 10 punts en het opmaakprofiel Standaard in 11 punts laten staan.
  6. Het opmaakprofiel Standaard (style Normal) is bij mij Times New Roman 11 punts. Ik wil dat tabellen standaard met lettergrootte 10 punts worden ingesteld. In mijn Word 2003 lukt mij dat niet. Ben ik de enige met dit probleem?
  7. Ik had beide problemen opgelost. Hoe je de weergave van de getallen oplost staat in de bijlage van mijn tweede bericht. Je ziet dan hoe je de notatie in velden moet staan en dat kun je gewoon overnemen in jouw velden. Dit doe je met Alt+F9.
  8. Als je de gegevens in Excel wijzigt, moet je F9 drukken als je een veld hebt geselecteerd. Met Ctrl+A selecteer je het hele document en dan druk je op F9. Bij gebruik van een tabel zonder lijnen zie bijlage in volgende bericht, kun je volstaan met het selecteren van de tabel en dan F9
  9. Word 2003: Ik wil graag zowel een tabel als een grafiek automatisch laten nummeren. Kies ik Invoegen, Verwijzing, Bijschrift, Automatisch..., dan kan ik of een tabel of een grafiek automatisch laten nummeren en niet beide tegelijk. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.