Ga naar inhoud

s0161361

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over s0161361

  • Verjaardag 11-10-1986

s0161361's prestaties

  1. Driver en printer installeren: is dat niet dezelfde stap? Ik unzip mijn files, ga naar printer toevoegen in configuratiescherm en kies dan de map waarin ik de files naartoe heb gezipt?
  2. Goeieavond allemaal, Al een tijdje doet mijn printer, een HP LaserJet 4100N het niet meer. Deze laserprinter is aan mijn laptop verbonden via een parallel to usb convertor. In het begin was de output van mijn printer enkel junk (smileys, een hoop onzin na elkaar, een enkele zwarte streep en dat over honderden bladzijden terwijl mijn document er maar 4 telde, etc.). Door hulp te vragen op een ander forum werkt hij nu helemaal niet meer, en komt er niks meer uit (neen, zelfs geen junk ). Bovendien kan ik de driver(s) die nu is (zijn) geïnstalleerd ook niet meer verwijderen... Stappen die ik al geprobeerd heb: spooler leegmaken, nieuwe driver installeren, nieuwe parallel to usb kabel gebruiken. Iemand enig idee? Alvast bedankt! Mathias
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.