Ga naar inhoud

Reus

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reus's prestaties

  1. Zie bijgaande melding, dus software verwijderen en cdrom opnieuw draaien?
  2. Ben er net achter gekomen dat de melding (notificatie dll is niet geregistreerd) betrekking heeft op draadloze configuratie.
  3. Ja helaas werkt explorer ook niet bij RTL...hij laad en buffert laat dan beginbeeld zien en loopt dan niet door. Maar heeft dit verband met elkaar? Let op: de melding 1 is bij de opstart van PC Melding 2 is bij openen van uitzending gemist RTL. 2 problemen dus..
  4. Notificatie - DLL is niet geregistreerd. Programma zal niet naar behoren werken. Dit is het enige wat in de foutmelding naar voren komt.
  5. Sinds kort krijg ik tijdens de opstart van mijn Dell laptop Inspiron 1564 met Windows 7 de volgende melding; notificatie dll is niet geregistreerd daarna druk ik op ok en is de melding weg. Nu is mijn vraag wat ik het beste kan doen om deze melding voorgoed weg te krijgen want er klopt iets niet volgens mij... Wellicht heeft deze melding ook verband met het volgende, Firefox (met silverlight) geeft bij RTL uitzending gemist sinds bovenstaande melding het volgende in beeld. media failed system exception 3305 en de player start niet. Nu is mijn kennis van registers werkelijk nul, maar ik heb het idee dat hier iets fout is gegaan .. klopt dit? Wie kan mij verder helpen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.