Ga naar inhoud

siempie

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

siempie's prestaties

  1. Beste, Bij mijn pc met vista 32 bits heb ik een raar probleem. Als ik de pc aanzet krijg ik het opstartscherm en dan het opstartlogo van vista en dan ineens is alles weg en valt het beeld uit. In veilige modus start de pc wel op. Ik heb het met een andere videokaart geprobeerd en dat ging even goed maar na een dag weer het zelfde probleem. Iemand enig idee wat dit kan zijn?
  2. Beste helpers. Op mijn pc ( vista 64 bits ) heb ik een probleem met de flashplayer. Ik heb de nieuwste flashplayer geinstalleerd en als ik incredimail open dan krijg ik de melding dat flash geinstalleerd moet worden, met als gevolg dat incredimail niet opstart. Ook op de site van spele.nl kunnen er geen spelletjes gespeeld worden omdat de melding komt geen flashplayer geinstalleerd. Iemand enig idee hoe ik dit oplos?
  3. Het is gelukt! Ik heb het programmatje powershow geinstalleerd en nu werkt het naar mijn zin!
  4. Nee het is niet gelukt. Ik kan in principe alles doen met het 2e scherm alleen de powerpointpresentatie stopt als ik op het 1e scherm begin te werken.
  5. dank je wel , ik ga hier gelijk mee aan de gang! Ik laat wel weten of het gelukt is!
  6. Goedemorgen, Ik maak gebruik van 2 beeldschermen en om hiermee te werken maak ik gebruik van ultramon. Nu wil ik een powerpointpresentatie op het rechtse scherm afspelen en gewoon op mijn linkse scherm kunnen werken. Mijn probleem is dat als de powerpointpresentatie is opgestart en deze draait op het rechtse scherm en ik werk op het linkse scherm dat de powerpointpresentatie stopt . Wat kan ik hieraan doen?
  7. Goedenmiddag, Dit heb ik geprobeerd maar ook nu doet de laptop totaal niets. Ik denk dat dit einde verhaal is !
  8. Goedenmorgen, Het betreft hier een asus x59s van ongeveer 3 jaar oud.
  9. goedenavond, het gaat hier om een asus laptop en er is geen upgrade naar windows 7 gedaan. Ik heb er gewoon gisterenavond in word mee gewerkt en daarna uitgezet en ik wilde de laptop vanmorgen aanzetten maar deze deed helemaal niets meer.
  10. Goedenmiddag, Ik heb een probleem met mijn laptop. Deze heb ik gisteren uitgezet en sinds vanmorgen start deze niet meer op. Er branden niets geen lampjes meer als ik de laptop aan probeer te zetten alleen op de adapter brand een lampje. Ik heb de accu eruit gehaald en alleen met de adapter geprobeerd maar ook totaal geen teken van leven. Wat nu ???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.