Ga naar inhoud

Cyberfounder

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Cyberfounder

  1. Ik deed het omdat ik in bepaalde nieuwe programma's problemen had met de audio, de ontwikkelaar zei me dat ik mijn audio driver moest updaten en inderdaad toen was het gedaan. Maar dan had ik elders problemen. Het probleem is ook al zet ik het op 90, dat hij nog steeds het maximale punt bereikt en dus een doffe toon maakt...
  2. Hallo allemaal, Ik zit met een vreemd probleempje. Onlangs heb ik geprobeerd mijn audio drivers te update via de website van de fabrikant van mijn moederbord. De driver zelf was in orde, maar er deed zich een probleem voor toen ik muziek in windows mediaplayer afspeelde, voor zover ik weet beperkt het probleem zich enkel tot deze speler. Als ik dus via het geluid icoontje naar geluiden ga en dan naar afspelen ga en op de luidspreker klik kan ik daarnaast een volumemetertje zien. Als je muziek afspeel zie je dat sommige balkjes groen worden afhankelijk van het volume. Bij de originele update bereikte dit nooit het maximale niveau, maar bij de nieuwe update zit het bijna meteen aan de limiet en als het dan de limiet bereikt klinkt de muziek dof, dit is meestal maar een seconden of maximaal 2 seconden dat het het kan horen, nadien daalt het volume weer een beetje, waarna het weer de hoogte in gaat en weer een doffe toon geeft. Weet iemand wat dit kan veroorzaken? Moet ik misschien ergens instelling wijzigen?
  3. Bedankt voor jou reactie. Ik denk inderdaad dat het veiliger is als ik iemand met kennis van zaken de onderdelen laat installeren. Ik twijfel alleen over de voeding, de winkel zelf raad mij eentje van 600W aan omdat deze anders zou kunnen uitvallen bij zware bewerkingen.
  4. Grafisch kaart is de 970 G1 van MSI, niet van gigabyte. Klein foutje.
  5. Goedendag allen, Ik twijfel al een tijd om mijn moederbord, processor en grafische kaart te vervangen. Dit omdat ik graag zwaarder programma's en games op de PC wil laten draaien. Men heeft mij al wat verschillende typ's aangeraden. Maar omdat ik mijn PC elke dag nodig heb zou ik deze onderdelen graag zelf vervangen. In de winkel zeggen ze dat het wel te doen is en dat je gewoon de handleiding moet volgen, maar aangezien ik het nog nooit eerder geprobeerd heb en het toch wel een investering van rond de 800€ is had ik graag eens wat advies en raad komen vragen over hoe je dat precies moet doen en of ik toch niet beter iemand zijn hulp kan inschakelen? Ik zou ook graag even weten of dit goede onderdelen zijn qua prestatie? Van moederbord type hadden ze de Z97 van verschillende merken aangeraden. Van processor een I7 4790K. En van grafisch kaart de 970 G1 van gigabyte. Ik vraag me ook af of mijn voeding sterk genoeg is, deze is momenteel 500W? Alvast bedankt voor jullie hulp!
  6. Blijkbaar is het terug in orde. xD Er stond blijkbaar iets slecht afgeregeld in het Catalyst Control Center, beeldschermaanpassingen. Raar want daar is ze nog nooit in geweest. Toch erg bedankt om ons alvast enkel mogelijkheden te geven om het op te lossen.
  7. Het rare is, toen we een print screen namen, dat je daarop wel het volledige scherm ziet. Type scherm is een Samsung "SyncMaster 943nw". Nu toen de driver gedeinstalleerd was werkte het scherm wel goed, pas vanaf de driver er terug op stond ging het scherm weer naar beneden... Ik heb het zelf even in paint aangepast want de print screen was dus normaal.
  8. We hebben het net even geprobeerd, Pc terug opgestart, drivers gedownload en dan PC terug heropgestart en het was weer van dat, weer zat het scherm onder de rand. Enige idee wat het nog kan zijn?
  9. Auto Adjust doet ook niet veel, op de andere PC is het in orde. We hebben even dat programma geinstalleerd, hier is het lijstje. http://speccy.piriform.com/results/3vEgzp0rDh6JFW2sVWxd7Cl
  10. Toen mijn vriendin enkele dagen geleden op haar PC zat verzakte plots haar beeld op het scherm, het scherm is een SyncMaster van Samsung. Mmm, dat kan je dubbelzinnig opnemen. In veilige modus gaat alles goed, het opstart beeld is ook in orde. Het is pas als ze op het windows inlogscherm komt dat je ziet dat het beeldscherm een goeie 5 tot 10mm lager zit dan de rand van het beeldscherm. We hebben zelf al wat oplossingen proberen te zoeken maar niets blijkt te werken. Iemand een idee wat dit kan veroorzaken? Dank bij voorbaat.
  11. Sorry voor de late reactie, maar zat even geheel zonder pc. Het probleem is ondertussen "opgelost", blijkbaar conflicteerde mijn Avast plotseling met windows, geen idee hoe het komt, want ook de anti-virus van windows zelf werkt niet meer.. Nu gebruik ik dus gewoon een andere anti-virus. Toch bedankt.
  12. Bedankt voor jouw reactie. Ik ken alleen zelf niet zo veel van die scripts, maar mag ik er van uitgaan dat ik me geen zorgen hoef te maken over de foutmelding en ik ze ook gewoon mag laten staan? Want een geheugenlek zou ik niet echt zien zitten... De update laat ik dan achterwege, ik vind het alleen wel vreemd dat een speciaal gemaakte update niet compatibel is met een nieuw systeem.
  13. Hallo, Sinds kort heb ik een nieuwe pc laten assembleren met windows 7. Nu elke keer ik de pc opstart zie ik in het logboek, op het tijdstip van de opstart, volgende foutmelding: Gebeurtenisfilter met query SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99 kan niet opnieuw worden geactiveerd in naamruimte //./root/CIMV2 vanwege fout 0x80041003. Mogelijk worden er geen gebeurtenissen via dit filter doorgegeven totdat het probleem is verholpen. Ik heb het zelf al wat opgezocht, maar iedereen weet hier wat anders over te zeggen... Nu is mijn vraag dus, welk probleem kan hier werkelijk aan de basis liggen en kan het kwaad? (Ik las iets dat je hier een geheugenlek van kan krijgen?) Het andere probleem... Telkens ik de update van: IntelliPointIntelliType NUID filter driver probeer te installeren, zegt mijn pc dat het besturingsprogramma niet compatibel is en dus deze driver wordt uitgeschakeled omdat hij het systeem instabiel zou maken. Ik heb hem dus gewoon hersteld naar de oude driver, maar is het niet nodig of belangrijk dat ik deze ook kan updaten? Alvast bedankt.
  14. Ik heb al jaren dezelfde computer, ik heb niets aan de soft- of hardware veranderd, maar sinds enige tijd bevriest mijn sherm plots, of toch ongeveer. Meestal gebeurt het na zo'n 10 minuten, soms gebeurt het ook helemaal niet. Ik kan nog wel met de muis bewegen en mijn toetsenbord functioneerd ook nog, het lijkt gewoon dat mijn Pc blijft steken op het scherm waar ik op zit als het gebeurt. Ik dacht eerste dat het de hardeschijf was, maar die is blijkbaar in orde. Ik heb ook al van alles geprobeerd, schijfcontrole's, formateren, defragmenteren... Iemand een idee wat het wel kan zijn, dan hoor ik het graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.