Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

boekhout

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Helaas heeft dit geen oplossing opgeleverd. Kom de pc niet meer in. Hij wil wel opstarten, in de veiligemodule, maar dan houd het op, mijn toetsenbord werkt net als de rest niet meer. Moet met pijltjes toest naar opstarten, en dat lukt niet. Heb hem naar de winkel gebracht,misschien nog iets te redden van wat er op mijn schijf staat. Bedankt voor u antwoord. Mieke
  2. Op mijn dell met windows xp krijg ik deze boodschap stop C00021A (onherstelnare Systeemfout) het systeemproces session Manager initialization is onverwacht afgebroken met de status 0x00000000 0x00000000 Het systeem is afgesloten Wat kan ik doen ????? Werknu vanafmijn laptop. Mieke Boekhout
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.