Ga naar inhoud

Shanil

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Shanil

  • Verjaardag 09-05-1985

Shanil's prestaties

  1. Ik wil graag poorten openstellen om snel torrents te kunnen downloaden. gebruik nu utorrent. Dat gaat niet zo snel (20kb) als het zou moeten. Ik heb UPC als provider. Dus een bepaalde poort openstellen kan niet. Dit verhaal geldt niet voor mij: http://www.pc-helpforum.be/f162/hoe-stel-je-portforwarding-poorten-openen-10547/#post50584 Ik heb dit al een keer eerder erop gezet, maar dat een jaar geleden ofzo. De discussie staat er dus helaas niet meer op:s:bawling:. Bij mij staat nu elke poort die ik instel staat nu gelijk open. Ik wil het nu doen voor een vriendin, maar zonder hulp lukt het mij echt niet:s. Weet iemand hoe je poorten bij UPC kan openstellen? Bij voorbaat dank!
  2. meer valt er niet te praten over dit onderwerp. Dus bij deze is de post opgelost!
  3. Dan wordt het maar lid worden van een newsgroup. Daar kan je snel downloaden en ook redelijk virusvrij. Je moet wel betalen, maar dat geld haal je d'r wel uit denk ik.
  4. ok thanks! Dan wordt het maar overstappen op een ander abonnement en provider. Thanks voor de hulp. Laterz!
  5. Dat dacht ik ook al. Maar ik d8 ik neem het advies maar op van de ervaren mensen hier. Maar ja, het is jammer. Ik moet maar gaan proberen om met een ander programma te gaan downloaden.
  6. Ik heb me ip en gatewat opgezocht. Ik wil het dus openen in mozilla. Maar telkens krijg ik een fout "fout bij het verbinden". Hij kan geen verbinding maken:bawling:. Ik las bij een handleiding ook hier het forum dat ik er geen http// voor moet zetten. Maar als ik op enter druk komt dat automatisch voor m'n ip.:s Moet er http// voor of juist niet? en als het niet moet. Hoe zorg ik er dan voor dat het er niet voor komt als ik op enter druk. Bij voorbaat dank!
  7. Thanks. Ik ga het zeker proberen! K laat weten of het gelukt is!
  8. Ik ben echt een computer leek. een echte newbie:s Hoe doe je dat?
  9. met dat downloaden haal ik max 1,1 mb. Maar dat is niet raar dus. Het komt er dus eigenlijk op neer dat ik genaaid wordt door upc.:s
  10. Ik heb me upload aangepast. Ik heb het een dag uitgeprobeerd. Het maakt geen verschil uit.
  11. mijn upload van de provider is 2 mbps. (ik weet het niet zeker. Ik heb nog de oude chello classic) De upload bij bittorrent is altijd hoger dan me download. Upload is nu 400 kb/s. Ik laat ook inderdaad maximaal uploaden. Ik laat op dit moment ongeveer 5 torrents tegelijk downloaden.
  12. De huidige torrents hebben zo ongeveer minimaal 1500 peers tot 3000 peers. Ik ben ook geen leecher ofzo. Ik bied ook genoeg data zelf aan. (upload/download ratio 4:1 ). Maar met die peers zou je toch wel een hogere snelheid moeten kunne halen. p.s. Ik kies ook altijd torrents met minimaal 500 seeders. maar de huidige hebben echt minimaal 4000 seeders. ( ze hebben ook wel veel leechers )
  13. Ik heb laatst bittorrent geinstalleerd. Ik heb windows vista business. IK heb upc 10 mbps downloadsnelheid. De torrents die ik download komen niet hoger dan 25 kb/s. Een op de honderd keer is het 90 kb/s, maar dat is wel het maximum. Bij anderen zie ik download snelheden van 500 kb/s soms wel 1 mb/s. Ik moet vast wel iets aanpassen, maar ik kom er niet echt uit. Heeft iemand een oplossing? Bij voorbaat dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.