Ga naar inhoud

alberto

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

alberto's prestaties

  1. Iedreen nog bedankt voor zijn inbreng ook al heeft het niet mogen helpen. blijft mij niets anders over dan IE8 opnieuw te installeren.
  2. @stegisoft Bedankt voor je support. Ik probeer uit te vinden wat ik moet doen met IE het waar gaat het hele verhaal naar toe dat ik IE maar moet vergeten en andere software moet gebruiken. Alsof iedereen (dezelfde) problemen heeft met IE8 e het niet te repareren valt? Ik heb in het begin van jou een advies gekregen wat te doen met favorieten verlies en ik kijk dat nu een tijdje aan of het terug komt ja of nee. @Clarkie hier is IE e.d. te koop zodat je het niet hoeft te downloaden. Vanwege de trage verbinding door het hele land zijn er oplossingen gecreeerd. Ik hou het hierbij. Ik dank ieder voor zijn inbreng want ik zie niet dat er nog een andere oplossing kan komen.
  3. Als ik eerst firefox en chrome moet uitproberen, dan spreken wij elkaar weer over een maand. Omdat het soms gebeurt bij IE8. ik heb mijn vrouw nooit horen klagen dus komt het niet voor in bij Firefox. Ik heb geen Chrome meer op mijn Pc. En het downloaden heeft geen zin, want ik zit hier in het verre oosten met een verbinding welke minstens 100 - 200 maal langzamer is dan die 20 Mb van jullie. Nu probeer ik uit te vinden IE opnieuw installeren of IE7 er maar weer erop zetten. Want wat ik hier hoor over IE9..........
  4. @Clarkie, ik had het over jouw bericht numer 11. Want mijn bericht was nummer 13. Tevens ik wordt en ben niet kwaad, maar ik legde het reeds duidelijk uit in het begin. #8. En men leest dat weer niet goed. Dit schreef ik reeds in #8. Sorry wat ik bedoelde was dit; Als ik op c.c. druk (email) dan opend zich er een pop-up om een file toe te voegen. Hetzelfde wanneer ik druk op de teskt om het onderwerp te veranderen. Let wel het onderwerp was op dat moment verborgen, daarom moest ik op de teskt onderwerp wijzigen drukken. Doch i.p.v. het onderwerp krijg ik een pop-up te zien om een file/bestand toe te voegen. Ik hoop dat het nu duidelijker is. Bedankt. Chrome is een kl*te programma en trager dan Firefox. Ik probeer niet een probleem te ontlopen ik probeer het op te lossen. Mijn vrouw gebruikt firefox en heeft al haar bookmarks daarin en ik dus IE met al mijn bookmarks. Dus ik probeer het probleem op te lossen in plaats van het te ontlopen, want dan kan ik nooit meer IE gebruiken. En ik geef de voorkeur boven de andere 2. Tevens werkt dit programa ook niet goed met IE8
  5. IK schreef dus; Want bij jouw scherm kun je de tekst zien van het onderwerp. Ik werk al vele jaren met Gmail dus ik weet hoe het werkt. Dus als ik op 'onderwerp bewerken' druk, krijg ik soms een pop-up zoals jij liet zien, je kunt dan files selecteren. Zelfs bij Bcc of CC. maar dan alleen in dit scherm en niet in het begin scherm.
  6. Dit scherm bedoel ik. Want bij jouw scherm kun je de tekst zien van het onderwerp. Ik werk al vele jaren met Gmail dus ik weet hoe het werkt. Dus als ik op 'onderwerp bewerken' druk, krijg ik soms een pop-up zoals jij liet zien, je kunt dan files selecteren. Zelfs bij Bcc of CC. maar dan alleen in dit scherm en niet in het begin scherm.
  7. Sorry mijn fout. @Gmail.com online en niet als pop3
  8. Sorry wat ik bedoelde was dit; Als ik op c.c. druk (email) dan opend zich er een pop-up om een file toe te voegen. Hetzelfde wanneer ik druk op de teskt om het onderwerp te veranderen. Let wel het onderwerp was op dat moment verborgen, daarom moest ik op de teskt onderwerp wijzigen drukken. Doch i.p.v. het onderwerp krijg ik een pop-up te zien om een file/bestand toe te voegen. Ik hoop dat het nu duidelijker is. Bedankt.
  9. Ik kwam nog een ander probleem tegen, wat ik vergeten ben te vermelden. Wanneer ik van mijn (reeds ontvangen) email het onderwerp wil wijzigen dan opent zich opeens het windowtje voor het invoegen van bestanden? Dit gebeurt hetzelfde wanneer ik b.v. een C.c./B.c.c. wil invoegen. Dit gebeurt heel soms dus niet iedere keer.
  10. Bedankt, Ik zag wat veranderen, eens kijken als ik alles weer terug heb geplaats of het nog voorkomt. Doch het kan wel een maand duren voordat ik het zeker weet. Zo snel kwam de error niet terug nadat ik alles weer had hersteld.
  11. Tot op heden is het 3x voorgekomen dat al mijn bookmarks in favorieten zijn gewist. Alle directories om ze zo maar te noemen zijn gewoon aanwezig. Zoals b.v. woordenboek, geld, banen, frankrijk, etc. Doch alle bookmarks die in zo'n directorie zouden moeten zitten zijn er niet alles is leeg. 2x was het mij gelukt om ales te herstellen door mijn bookmarks of favorieten te verwijderen door de favorieten in IE8 te openen en dan deleten via rechter muisknop. De oude bookmarks kwamen weer naar voren, maar dat lukt mijn nu niet meer. Doch ook worden er tussen deze en de vorige error aangemaakte andere directories of sub-directories verwijderd. Maar ik heb geen back-up met lege sub-directories wel met alles gevuld. Dus waarom IE ze leeg maakt en een aantal directories wist, geen idee. want zo'n configuratie of back-up heb ik nergens op mijn PC. Hoe voorkom ik het dat ik iedere keer weer opnieuw mijn back-up moet plaatsen, of iedere dag een nieuwe back-up moet maken. Alvast bedankt Albert
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.