Ga naar inhoud

Chrisice

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Chrisice

  1. Bedankt Clarkie, Ik wou die vraag stellen hoe dit kon Dus bij deze in bijlage....
  2. Ok, hier ben ik terug. Sorry ik had gisteren geen tijd. Ik heb alle drivers teruggeinstalleerd zoals gevraagd en nu bij apparaatbeheer heb ik 2 grote gele vraagtekens onder andere apparaten bij pci devices en controller voor massaopslag en 1 klein uitroepteken nog steeds bij ricoh secure..., Ook na het opstarten moest ik de wizard nieuwe hardware gebruiken voor pci devices te installeren maar niet succesvol, er kwam melding hardware kon niet geinstalleerd worden. En nog steeds geen draadloos internet onder netwerkadapters
  3. Ok Kurtt, Dit is dankzij jou ook gelukt via de folder c: test! Maar daarjuist bij het heropstarten kreeg ik een melding dat er een pci probleem is zoals die gele vraagtekens in apparaatbeheer staan en kreeg ik rechtsonderaan een icoontje zoals sommige hardware niet correct kon geinstaleerd worden (had dit al eens voor met een ongekend usb toestel) en ja ook geen spoor van draadloos netwerk. Moet ik die overige drivers ook nog is installeren?
  4. Ik denk niet dat dit het geval is: De naam van de folder was zo :Chipset_ATI_8.241.0.0_XPx86 en aan de hand van de naam van deze folder is het duidelijk dat het voor xp is. Nogmaals ik kan mij vergissen ben echt geen pro maar ik zou zo graag willen dat het draardloos weer werkt!
  5. driver voor kaartlezer was geen probleem om te installeren (maar steeds een geel uitroepingsteken), maar voor de chipset kon ik setup exe niet gebruiken, kreeg een melding dat het pad plus de naam 88 tekens overschrijdt. update bij het heropstarten van de laptop hen ik gele grote vraagtekens bij overige apparaten, controller voor massaopslag en pci device. Heb enkel kaartlezer driver gebruikt zoals vermeld. Kan dit kwaad?
  6. Ok Ik zal dit later deze avond doen, moet nu weg. Laat jullie nog iets weten, in ieder geval alvast bedankt voor de hulp!
  7. Ja, hij kan sd kaarten en een paar andere aan maar denk niet dat daar het probleem aan ligt of zou het toch kunnen?
  8. In Ricoh secure digital host controllerstaat er een geel uitroepingsteken. Moet ik jou instructies daarop doen, want onder adapters staat geen enkel geel of rode teken?
  9. yes, Ik heb windows XP 3 en heb idd op setup.exe geklikt. Bij beide was de installatie succesvol en er werd gevraagd om opnieuw op te starten. Dan ben ik bij apparaatbeheer gaan kijken en er is steeds maar een Lan verbinding zoals voorheen vermeld.
  10. Ik heb beide proberen installeren, geeft bij beide geen melding dat er geen compatibele hardware is, vraagt om pc op te starten en nadien is er nog geen spoor van een draadloos netwerk en er werd geen draadloos netwerk toegevoegd onder adapters. Ik zit nu met de lankabel op het internet maar dat kan toch geen kwaad om deze drivers te installeren veronderstel ik?
  11. Wel onder mijn netwerkadapters staat enkel dit: Generic marvell yukon chipset based gigabit ethernet controller. En voor naar apparaatbeheer te gaan doe ik configuratiescherm - systeem - apparaatbeheer. Mag ik deze Generic verwijderen?
  12. Allebei bedankt voor de snelle reacties, maar kan er mij iemand zeggen welke driver ik in apparaatbeheer moet verwijderen? Staat dit bij netwerkadapters? Sorry maar ik ben niet zo goed in hardware van pc's!
  13. Wel Hhet gaat om een acer aspire 3660 en ja die heeft een knop om draadloos te activeren, die staan ook aan bij mij met delding draadloze lan toegestaan. Greetz
  14. Hallo, Zou er iemand mij kunnen helpen met het volgende: Een paar dagen geleden is er een beetje water op het klavier van mijn laptop gevallen, ik dacht dat zal een nieuwe kopen worden... maar eenmaal droog gaat hij weer naar behoren. Er is juist een probleem, hij vindt mijn draadloos netwerk niet meer, alsook de andere netwerken van buren enzo ook niet meer. Ik kan enkel nog met een lan verbinding op het net. Zou het mogelijk zijn dat het water een defect aan de hardware heeft veroorzaakt of kan er iemand mij helpen om dit opnieuw te laten functioneren? Alvast bedankt!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.