Ga naar inhoud

Noahfem7

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Noahfem7's prestaties

  1. Onlangs heb ik bij Aldi een PC gekocht. Hierop zit een voorlopige versie van Kaspersky 2011. Is dit een goede antivirus? Voorheen had ik Norton op m'n vorige pc staan. Weet alleen dat die de pc enorm traag maakt, ook met opstarten...
  2. Kga dat meteen doen zie. Als er verder nog problemen komen post ik ze wel ! Nogmaals dank aan allen ;-)
  3. Scanner werkt. Printer werkt. Fototoestel weet ik nog niet want goesting is wat aant over gaan
  4. Dus als ik de camera aansluit via usb op de nieuwe pc zou ik normaalgezien de foto's wel kunnen opslaan op de harde schijf of begrijp ik je verkeerd? Dat is eigelijk het enige dat zou moeten kunnen als het enigzins mogelijk is. Voor de scanner heb ik iets gevonden via google. Software voor een Lide 60 die aangepast zou zijn naar Lide 50 en om ook te werken op 64-bit Windows 7, enkel afwachten of het wel werkt... Als ik de reacties lees zou het perfect werken, enkel de toetsen vooraan op de scanner doen het niet meer dan. Heb die in al die jaren nog nooit gebruikt btw.
  5. Die printer komt al in orde dan, ben ik blij om hoor. De scanner zal ik dan niet meer kunnen gebruiken neem ik aan? Kheb ook nog een fototoestel van Sony, de DSC-P100, en daar ben ik ook die cd van kwijt maar dat had je al wel kunnen raden zekers ;-) Nogmaals erg bedankt voor de snelle antwoorden hoor.
  6. Kheb net een gekeken in de handleidingen van m'n randapparaten, dat zijn een scanner Canon Canoscan Lide 50 en printer HP descjet 5150. Bij de scanner wordt er enkel gesproken over Macintosh en Windows kwestie van installatie dus die zal volgens mij wel werken met Windows 7 (denk ik????). Bij de printer is de resentste Windows de XP-versie, de printer is immers ook al een 10 jaar oud. Kan het zijn dat deze niet zal werken onder Windows 7 ? De installatie-cd van de printer is ook zoek, kan ik dat nog ergens terugvinden op internet of in een shop?
  7. Veel dank aan jullie allemaal voor de antwoorden. Kan ik met een gerust hart die pc aanschaffen.
  8. De enige spelletjes die erop gespeeld zullen worden heeeeeeeeel af en toe zijn van die simpele kleuterspelletjes, en die werken zelfs op de pc die ik nu heb. Die is inmiddels al 10 jaar oud -> 120GB HD, 128Mb videogeheugen, 256Mb DDR, intel pentium 4, ATI radeon 9200 SE Dient zeker niet om van die hevige videogames op te spelen met stevige graphics ofzo. Ik mag er dan vanuit gaan dat deze pc voldoende is voor mij. Wat ik wel raar vind is dat deze pc niet te vinden is op de site van Medion. Ik zie daar wel pc's die vergelijkbare prijzen hebben maar van die specs zijn dan weer anders. Of wordt deze pc specifiek voor Aldi in elkaar gezet met 'overschotjes'?
  9. Dag allemaal, Na 10jaar ben ik toe aan een nieuwe pc... Wat doe ik hier allemaal mee? internetten, cd'tje branden, mailtjes lezen en sturen, briefje typen, foto's van fototoestel opslaan en bekijken..that's it. Komende zaterdag staat er een pc in de aanbieding bij Aldi voor 399Euro. Is deze pc goed voor die prijs of kan ik beter iets anders zoeken? Van die Intel Pentium of AMD weet ik wat toestanden ken ik niks, ben compleet leek op dit gebied hoor... Hieronder de specs van de Aldi-pc: MEDION® MD 8359 [h=2]Multimedia PC[/h] AMD Athlon Quad-Core processor AMD Radeon DirectX 11 videokaart 4 GB DDR3 werkgeheugen 1000 GB interne harde schijf multiformaat dvd-/cd-brander (1) incl. bedraad toetsenbord en optische muis draadloze LAN-verbinding volgens de 802.11 n- technologie (tot 300 Mbits/sec) (2) uitgebreid softwarepakket met o.a.Windows 7® Home Premium en Office Starter talrijke aansluitingen op voor- en achterzijde pc-kast (o.a. 1 x USB 3.0, 5 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x LAN (RJ-45)) 3 jaar garantie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.