Ga naar inhoud

Flow.

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Flow.

  1. De tips die ik heb gekregen zijn enkel verkrijgbaar op internet sites en kan ik dus moeilijk echt bekijken. Ik ben dus afhankelijk van meningen van anderen, en ik hoopte die hier te krijgen. De 'beste' is zelfs niet meer te verkrijgen in België... Superjona stelde me trouwens een 24" voor terwijl ik inmiddels een 27" wil. Ik had graag eigenlijk nog een voorstel van hem gezien aangezien die 24" inch wel best goed was.
  2. Eh, de vraag is nog niet opgelost hoor...
  3. Ik ga niet voor 3D. Die pagina geeft goede info maar de monitor die zij voorstellen is niet meer verkrijgbaar. Heb jij een voorkeur voor een van de opties die ze daar geven. Het moet wel een degelijke 27" zijn, niet een uitgerekte 24". (zoals die Asus die ze voorstellen, die vind ik uit ervaring echt slecht).
  4. Ha bedankt! Dat is een 24" monitor, maar zijn er ook 27" inch monitoren die dezelfde kwaliteit geven (en daardoor 100 euro meer kosten)? Overigens, in 1920*1080 de beste (betaalbare) resolutie op dit moment. Kwestie van een kleinere tegenover een grotere monitor te zetten. Mijn huidige monitor is 23" en ik heb wel nood aan een wat grotere. Meerdere opties zijn altijd leuk, dan kan ik die apart vergelijken. Eyeinfinity lijkt me niet handig, aangezien je scherm daar onderbroken wordt, maar hoe vind jij het meevallen?
  5. Ik heb wat rondgekeken en ik heb deze gevonden: Dell Ultrasharp U271. Is de duurdere prijs (550 euro) het waard, of zijn er wat goedkopere maar bijna even goede alternatieven?? Graag zou ik dan een kort lijstje zien met evengoede prestaties en liefst een wat lagere prijs. Heeft iemand ervaring met dit beestje?
  6. Hmm... ik zie dat de prijs redelijk laag ligt als je mijn buget bekijkt (500 euro). Ik ben opzoek kwaliteit voor m'n geld. En ik denk dat ik met 500 euro ter beschikking misschien wel 'beter' kan. Ik weet echter niet wat de prijzen zoal zijn dus pak maar een monitor van 350 euro ofzoiets als ik al zie dat ik dit krijg voor 175 euro. Is het het waard om een wat duurdere te kopen. Ik heb echter geen behoefte aan speciale uitgangen of gadgets. Gewoon een helder, snel beeld met duidelijke kleuren en een goede invalshoek. Resolutie is 1920x1080, kan het nog veel hoger? Is dit een zeer courante resolutie? Alvast bedankt!!
  7. Hmm.. ik denk dat ik voor een 24-25 inch ga. Maar welke zou ik dan nemen.
  8. Tuurlijk heb ik er een. Deze is echter wel al 6 jaar oud. En ik zou denken dat het zonde zou zijn als je een sterke PC afbeeld op een scherm die er hard voor onder doet. Welke keuze heb ik qua inches? Liefst mooi groot. (ik werk vaak met veel zaken naast elkaar) Maar niet het grootste model.
  9. Ik heb ongeveer mijn hele PC vervangen. (PC, headset, keyboard, muis, etc.) en nu zoek ik nog enkel de kers op de taart. De monitor. Ik weet er echter niet zoveel van en ik zou graag een verkooptip krijgen. Wat moet het zijn: - Een sober design - Een groot scherm - Een scherm dat goed past (liefst nog wat beter is 'toekomstige upgrade' ofzo) bij mijn set-up. ----> MIJN COMPUTER SET-UP VALT TE LEZEN OP MIJN PROFIEL. - Prijs: Tot de 500 euro. (absolute maximum)
  10. Er is nog een front-fan. Ik kan mijn fan-snelheid niet veranderen. Ik hoor (en zie) geen verschil als ik op ccc wat verander.
  11. Aangekregen en geïnstalleerd. Zeker een verbeteringn, maar ik hoor nog steeds een gezoem, niet echt enkel wat getik.
  12. Dankjewel, ik zal het topic pas sluiten als het probleem echt opgelost is. Maar toch al zeer hartelijk bedankt! Alles zit in de Cooler Master CM 690 II Advanced btw.
  13. Dus als ik het goed versta is het de fan van mijn voeding die zoveel geluid maak en de fan die Whambam voorstelt is een stil alternatief.
  14. Maar weet ik nu wel heel zeker dat het aan de voeding ligt? Trouwens, mij is aangeraden dat ik voor toekomstige upgrades een 850 watt nodig zou hebben. @Whambam: Zou deze minder geluid maken? ---------- Post toegevoegd om 09:58 ---------- Vorige post was om 09:50 ---------- Zelf nog eens wat opgezocht over stille koelers: misschien is deze een idee? [h=1]Cooler Master Silent Pro Gold 800W[/h]
  15. Oei, voor ik een aankoop zou doen, zou ik dat toch echt wel zeker willen weten... Kan je ook dan een stille voeding aanbevelen?
  16. Er is amper verschil te horen. Dit begint nogal een frustrerend probleem te worden. Er is een heel klein verschil denk ik, maar ook zonder harde schijf aangesloten is hij luid, terwijl ik de PC had aangeschaft in de gedachte dat hij (ultra) stil is. Nu maakt hij enorm veel geluid.
  17. Ik trek me wel uit de slag.
  18. GPU clock: 250MHz Geen procent... Fan speed: 24%
  19. Wat zou ik dus moeten doen?
  20. Casefans? Ik heb toch al een fan vernoemd niet? Ik weet niet welke je bedoelt..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.