Ga naar inhoud

Vannil

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Vannil's prestaties

  1. Hallo, al de andere problemen zijn intussen opgelost, enkel de problemen met i-tunes, heb i-tunes al 2 keer opnieuw geinstaleerd en blijf telkens dezelfde foutmelding krijgen dat mobile device helper niet meer werkt, ben echt ten einde raad. Merci.
  2. Hallo,ik krijg sinds enkele dagen de melding in i-tunes MobileDeviceHelper werkt niet meer, heb al oplossingen gevonden online maar die werken bij mij blijkbaar niet. Weet iemand de oplossing??Thanx.
  3. Hallo iedereen,ik heb sinds enkele dagen wat problemen, als ik hotmail opstart komen er wel nieuwe mails binnen maar ik kan deze niet openen, ik krijg steeds de melding dat er geen verbinding kan worden gemaakt met windows live mail, dit geldt ook voor andere mailprogramma's, ze staan er wel maar kunnen niet geopend worden. Sinds dezelfde dag kan ik in facebook ook maar 1 foto uit een album bekijken, je kan dus niet meer naar de volgende of vorige foto gaan, enkel nog indien je het album sluit en de andere foto aanklikt. I-tunes geeft dan weer de volgende fout: mobiledevicehelper werkt niet, hiervoor heb ik al enkele oplossingen gevonden online maar niets werkt. Ik weet niet of deze problemen met elkaar te maken hebben maar het is toch heel raar dat alles op dezelfde dag gebeurd. Wie kan mij helpen?Alvast bedankt,Vannil
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.