Ga naar inhoud

koen-ronse

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

koen-ronse's prestaties

  1. Ik heb twee opnames van mijn beeldscherm gemaakt met een digitaal fototoestel. Beide opnames komen je via mail tegemoet...
  2. Nee, herkent het bestandstype niet en dus kan ik het zelfs niet toevoegen... Toch bedankt.
  3. En kan ik dan ook een bestand naar hem sturen?
  4. Bedankt. Stuur je me een berichtje met je emailadres?
  5. Blijft onafspeelbaar hoor. Mag ik je zo'n bestandje doormailen om het eens te bekijken?
  6. 't Zal voor u misschien een beetje dom overkomen, maar ik weet niet hoe je die moet installeren. Heb al gezocht op Google, maar kan er niet echt iets over vinden...
  7. Ja, had ik al geprobeerd, maar die herkent dat bestandsformaat niet eens...
  8. Ik kan met deze software inderdaad converteren naar avi of wmv, maar het afspelen met wmp gaat ongeveer 10x te snel. Mede daardoor worden bewegende beelden gevolgd door een "schaduw" van zichzelf zoals de staart van een komeet... (zowel met originele als met korte bestandsnaam)
  9. Ik heb een DVR voor domeinbewaking van Selvag en afspelen van de bestanden met de bijgeleverde software (Netviewer) is geen probleem. Afspelen met om het even welke andere player is onmogelijk, alsook converteren blijkt niet te lukken met alle gekende conversieprogramma's. Bestand ziet er als volgt uit: ch00000000000001-110621.264 Dus extensie ".264" Iemand die me een conversieprogramma kan aanbevelen? Ik zou deze bestanden graag met wmp of een andere player willen kunnen afspelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.