Ga naar inhoud

rob-swart

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rob-swart

  1. mijn brander (dvd-rw optiarc ad-7561S) herkent geen lege beschrijfbare schijven meer. heb ondertussen alles al geprobeerd; o.a. de-installeren en re-installeren. de fix-it oplosser van microsoft geeft aan dat ie geen enkele schif kan beschrijven terwijl het hp-hulpprogramma alle typen als geschikt voor het beschrijven aangeeft maar vervolgens geen enkel type kan identificeren. HELP! heb een rapportje van het nero-infotool bijgevoegd.InfoTool rs.txtInfoTool rs.txt InfoTool.txt
  2. het gaat inmiddels om zo'n beetje alle schijven, heb ik gemerkt. maar de schijven waar het om te doen is hebben de volgende snelheden: multispeed en 1x-48x
  3. ook de bovenstaande stappen uitgevoerd. helaas geen verbetering te vinden. e.e.a. functioneert nog steeds niet. in ieder geval wel bedankt voor de tips.
  4. het gaat met name om cd-r schijven; die worden niet gedetecteerd door de dvd-brander. boodschap is steeds "geen media gevonden, plaats een lege schijf". ik brandde met nero 10. heb ook dat programma inmiddels verwijderd.
  5. InfoTool rs.txtinfo tool gedownload. zie bijgevoegd log
  6. heb de ask toolbar, per ongeluk, laten installeren maar hem er ook direct weer afgehaald.
  7. bedankt voor de tip om fix-it van microsoft te downloade. heeft helaas niet geholpen. volgens fix-it worden zo'n beetje alle schijven niet ondersteund door mijn brander; dit terwijl de probleemoplosser van hp total care aangeeft dat ze wel ondersteund worden door de brander. maar ook de hp probleemoplosser geeft uiteindelijk aan dat de cd-r/cd-rw schijven niet herkent worden 'plaats lege beschrijfbare media'.
  8. ik heb een compaq presario cq61 notebook. de dvd-brander, optiarc ad-7561s, herkent sinds enige tijd geen cd-r/cd-rw schijven meer. telkens verschijnt de opmerking 'plaats een ondersteunde lege schijf'. ik heb al van alles geprobeerd o.a ook via apparaatbeheer het apparaat laten verwijderen en na opstarten weer laten installeren. tot nu toe heeft niets geholpen. wie heeft er een mogelijke oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.