Ga naar inhoud

U21

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

U21's prestaties

  1. Bedankt! Ik probeer HandBrake even uit! Ik heb wel geen iPad, heb een goedkopere versie met Android 4.1 erop, maar dat zal ook wel werken dan veronderstel ik? Gebruik ik dan best .mp4?
  2. Ik zou graag mijn gekochte DVD's (inclusief de Nederlandse ondertiteling) opslaan in 1 bestand om zo te kunnen afspelen op mijn tablet. Wanneer ik de dvd afspeel met VLC Player, en dan de opnamefunctie gebruik, vallen de ondertitels weg. Kan iemand me de juiste methode geven, om DVD's inclusief de Nederlandse ondertiteling op te slaan en af te spelen om mijn tablet, graag met behulp van VLC Player aangezien dit al geïnstalleerd is op mijn pc! Alvast bedankt!
  3. Ik gebruik nu FileZilla i.p.v. CoffeeCup. Het probleem met de map die ik niet kon verwijderen is nu opgelost. Het probleem met het vernieuwen niet. Voorbeeldje: ik surf in IE naar mijn website. Ik pas de website lokaal op mijn computer aan, en upload met FileZilla. Ik switch van pagina, mijn aanpassingen zijn niet zichtbaar. Zelfs na op vernieuwen te klikken wil ie soms niet en moet ik mijn browser sluiten en terug openen. Als dit zoals jij aanhaalde te maken heeft me de cache, wat kan ik hier dan nog aan doen, of wat doe ik verkeerd? En hoe weet ik zeker dat mijn bezoekers de recentste versies te zien krijgen, want dat is mijn grootste zorg. De website is trouwens gewoon geschreven in kladblok/html zonder andere hulpprogrammaatjes. Bedankt!!
  4. Bedankt voor je reactie! Dat op een linkje klikken werkte vroeger, maar nu dus niet meer. Het enige dat ik nog kan bedenken is, dat er een tijdje geleden iemand mijn domein gebruikt heeft om iets te testen (met mijn toestemming weliswaar). Hij heeft denk ik geprobeerd een website met scripts te uploaden en uiteindelijk is er 1 mapje blijven staan dat ik niet kan verwijderen. Ik heb dit dan maar gewoon "DELETE" genoemd en laten staan. Het stoorde mij niet, want lezers zien dit toch niet, maar misschien heeft dit er dan iets mee te maken?
  5. Ik heb een eenvoudige website in HTML gemaakt en geupload via CoffeeCup FTP naar een domein bij One. Als ik een van die pagina's bewerk of aanvul en deze dan terug via CoffeeCup upload en ik surf naar de website krijg ik deze aanvulling of bewerking niet te zien. Ik moet dan eerst op vernieuwen klikken. Voor mij is dit geen probleem, maar minder ervaren lezers van mijn website hebben dit ook, en deze mensen telkens op vernieuwen laten klikken is geen optie. Ik heb dit probleem trouwens ook als ik de website upload naar een telenet domein. Bij een andere website heb ik dit probleem niet, als ik hier aanpassingen doen zien ze die wel direct. Weet iemand hoe dit komt, en hoe ik dit kan oplossen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.