Ga naar inhoud

loko

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

loko's prestaties

  1. het werkt inderdaad, daar ben ik lang naar op zoek, dank u. Welk scherm zou je mij dan aanraden?
  2. ik ga het er niet op wagen om te overklokken, de pc zal zo ook wel snel genoeg zijn voor my. Ik zal dan nog is gaan zien in een winkel en zien wat ze daar zeggen en zal dan nog wel om hulp vragen maar dat kan nog een enige tijd duren. Nog een vraag: heb je er een speciaal beeldscherm voor nodig? ik was van plan om dat aan mijn tv scherm te koppelen. Kan ik dan geluid van de pc op mijn tv laten afspelen? ik doe dit nu met mijn laptop met een hdmi kabeltje maar ik heb dan geen geluid op mijn tv.
  3. Ik woon in antwerpen. Ik heb wel een probleem dat ik al die onderdelen niet in elkaar kan steken. maar aangezien het beter is en goedkoper uitkomt is het dan ook mogelijk om het door de mensen in die winkels in elkaar te laten steken? Ik heb ook nog een probleem met dat overklokken, gaat je pc er sneller van gaan? ik heb ook gelezen dat de pc stuk kan gaan met het overklokken.
  4. ik woon in belgië al bedankt voor deze tips. Ik heb ook hore zegge dat de beste gaming pc alienware is? Ps: het is voor een desktop.
  5. oke. Ik ga niet overklokken, al weet ik niet of het best is dat je dit doet of niet? want dan heb je geen garantie meer. upgraden denk ik ook niet want ik ken daar niet al te veel van, en doe zo misschien iets stuk? Voor die nieuwe functies, wil ik gewoon wat het beste is en wat ik nodig heb om een goede pc te hebbe. ik ken ook niet veel van al die dinge dus weet ik ook niet wat het best is. grts.
  6. ik wil een nieuwe pc kopen speciaal om te gamen, maar mijn kennis van pc's is niet groot dus voor ik er één ga kopen wil ik eerst wat infomatie over wat het beste is. Mijn buget ligt tussen 1000 en 2000 euro Samenstellen kan ik niet dus zal het een merk moeten zijn. Dus wat is de beste game pc dat ik mij kan kopen of wat is het beste dat ik kan doen om een goede game pc te hebben??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.