Ga naar inhoud

ReVe

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ReVe's prestaties

  1. Bedankt voor je snelle antwoord, maar is nu net opgelost. Het programma had alle mappen en bestanden verborgen geplaatst en dat was alles... Stom dat ik daar niet eerder aan dacht. Toch hartelijk bedankt!
  2. Hallo, Was bezig met het één en andere op het internet om ondertitelingen te syncen maar liep verkeerd af. Haalde per ongeluk WINDOWS VISTA REPAIR ofzoiets af. Wist direct hoe laat het was, na reboot had ik maar 1 icoontje meer op mijn bureaublad, kon niet op het internet, niets installeren,.... Beide harde schijven (c:\ en d:\ waren zogezegd leeg) Na opstarten in veilige modus heb ik een systeemherstel gedaan. Alles leek in orde MAAR mijn tweede interne HDD is zogezegd leeg. Ze is dus zeker en vast niet leeg. (heb dit gecheckt door een document te openen via excel die op de zogezegd legen harde schijf staat). Ik denk dat alle bestanden "verborgen" worden door het virus, dit is dus niet verholpen door systeemherstel te doen. Mijn vraag: Is het mogelijk dat dit virus alle bestanden op mijn harde schijf heeft verborgen? en natuurlijk, hoe los ik het op Mijn harde schijf zie ik dus wel nog in deze computer, maar bij dubbelklik staat er: deze map is leeg Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.