Ga naar inhoud

Severin

Lid
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Severin's prestaties

  1. Ja de printer doet het weer prima. Bedankt voor de hulp.
  2. Heb alles gedaan zoals beschreven maar het bestandje bleef op mijn bureaublad staan. Ik heb toen wat zitten vogelen in de eigenschappen van dat bestandje en wat bleek dat onder 'beveiliging, machtigingen voor het system' Alle vinkjes op weigeren stonden. Ik heb alle vinkjes op toestaan gezet en vervolgens kon ik het bestand verwijderen. Bedankt voor de hulp anyway, ik heb weer wat geleerd.
  3. Bedankt voor de reactie, bij deze het txt bestandje install.txt
  4. Heb enige tijd geleden een HP Envy5640 printer gekocht en deze heeft prima gewerkt tot gisteren. Plotseling kan ik van mijn pc niet meer printen via de kabel. Via wifi vanaf mijn mobiel en Ipad gaat het nog prima. Er staat nu plotseling een map op mijn desktop (Benodigdheden kopen voor HP) en deze kan ik niet verwijderen. zie bijlage. Heb alles van HP verwijderd en gedeinstallerd en geprobeerd de printer opnieuw te installeren maar dat lukt ook niet meer. Ik ben zelf adiministrator van deze pc. Graag advies.
  5. Hij doet het weer, dorst niet te veel te wijzigen omdat ik geen backup kon maken, gaf de melding "geen bestanden gevonden voor een backup". Het enige wat ik gedaan heb is ergens in register een 0 gemaakt waar 8000 stond. Dit moest ik volgens de engelse versie doen. De genoemde regel wat op 1001.bak moest eindigen staat op mijn pc 1000.bak Bedankt voor de hulp Jonasthegamer en droske
  6. Ik kan niet meer aanmelden op mijn windows 10 account, ook mijn zoon als familie heeft zelfde probleem. Kan alleen nog als gast inloggen en zodoende niets meer doen als administrator. Ik krijg bij inloggen een popup met "Er kan niet worden aangemeld bij uw account" sluit af en probeer opnieuw" maar dat helpt niet. Is een bekend probleem? Hoe te handelen?
  7. Heb via het startmenu gezocht op de door eset gevonden _recovery_ bestanden en deze allemaal verwijderd, ook de in quarantinemap van eset leeg gemaakt. alles lijkt weer normaal nu, ik kom nu alleen soms nog een foto tegen die een mp3 muzieklogo heeft en niet te openen is. Gelukkig had ik mijn foto's en documenten ook op mijn laptop staan zodat de schade nihil is. Heb de esetscan opnieuw gedaan en heeft nu niets meer gevonden. Bedankt voor de hulp anyway.
  8. Heb de log in 4 stukken gekopieerd en dan lukt het wel te uploaden. log21.txt log22.txt log23.txt log24.txt
  9. <a href=http://www.filedropper.com/log5_1><img src=http://www.filedropper.com/download_button.png width=127 height=145 border=0/></a><br /><div style=font-size:9px;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;width:127px;font-color:#44a854;> <a href='http://www.filedropper.com'> >file storage</a></div> Dit is het resultaat van de download in dropbox Denk dat het niet goed is en geblokkeerd wordt bij verzenden evenals op de normale manier "Bestanden Bijvoegen" het log upload normaal maar op het eind is het "geen bestand gevonden" in stukjes en unicode veranderd in anci gaat het wel zie ik, indien nodig kan ik zo het hele log sturen maar het zijn veel pagina's logtest2.txt logtest3.txt logtest4.txt logtest5.txt logtest6.txt logtest7.txt logtest8.txt logtest9.txt
  10. Probeer de log toe te voegen maar lukt niet, zegt log2.txtGeen bestand geselecteerd om te uploaden
  11. Bij opstarten van de pc verschijnen bijgevoegde popups _RECoVERY_+xxgyt.txt
  12. Bij deze het gevraagde logboek. Wat moet ik doen met de gevonden bedreigingen die nu in quarantaine zijn geplaatst? Kan ik deze verwijderen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.