Ga naar inhoud

kellytjeuh25

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kellytjeuh25's prestaties

  1. ik heb nog eens rondgekeken op een aantal websites en ben uiteindelijk tot deze 2 gekomen: X3960 | Product Model en deze: iMedia A5450 | Product Model. Ik kies persoonlijk voor de acer. Maar heb echt geen idee. Kan iemand mij advies geven aub? Mocht iemand een betere pc vinden voor mij mag je mij dit altijd zeggen .
  2. Dat is waar. Maar het probleem is voor school heb ik een pc nodig met office erop dus ik dacht mij zo een kleine laptop aan te schaffen dit kost ongeveer 250€ en ja ik heb enkel mijn loon van mijn vakantiewerk om te besteden.
  3. Die HP soweiso al niet ik ben nogal tegen HP laat ik het zo zeggen . Ik dacht aan deze pc: M1900 | Product Model maar ik weet niet ofdat deze goed is.
  4. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - spelletjes spelen zowel op internet als van een cd (voornamelijk de sims2), voor school (microsoft office), op internet surfen. Wat is mijn budget ? - liefst niet meer dan € 1000 Een merkcomputer of een samenstelling ? - maakt voor mij niet uit. Persoonlijk zou ik kiezen voor een merkcomputer omdat ik te weinig ken van pc's om er zelf een te kunnen samenstellen. Ga ik overklokken ? - ben ik nu nog niet echt van plan. Alleen als dit nodig blijkt te zijn. Ga ik later upgraden ? - Ik denk niet dat dit echt nodig is, aangezien ik geen gebruik maak van zware programma's. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Ik denk dat dit niet echt nodig is voor mij. Als het je pc op termijn sneller maakt dan wel. Ga ik zelf assembleren ? - nope, te weinig kennis voor Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Liefst wel, Windows 7 home premium is goed voor mij. Ga ik zelf installeren ? - Als alles degelijk uitgelegd staat wil ik dit eventueel wel zelf proberen Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - nope heb ik niet ik zou het liefst wel een pc van packard bell of acer hebben maar ik heb een mooie behuizing gevonden op alternate dus dat mag ook. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Ja, alleen een monitor een toetsenbord en een muis heb ik al. Heb ik specifieke wensen ? - Een stille pc mag altijd maar is iet echt noodzakelijk
  5. hallo, Hier ben ik weer . Na de problemen met mijn laptop heb ik besloten om terug over te stappen naar een desktop. Alleen weet ik niet goed op wat ik precies moet letten of wat alles betekent (zoals HDD, RAM, Proccessor. Allee ik weet wel waar het voor dient maar niet wat het beste is.). Ik zou graag een desktop kopen van het merk Packard Bell of Acer. Is dit een goede keuze of niet? De desktop moet vooral snel zijn en moet dienen om spelletjes te spelen (zoals sims2), op internet te zitten en om zeer snel en handig documenten op te kunnen stellen (office). groetjes
  6. ik ga morgen mijn pc volledig leeg laten maken en volledig opnieuw laten installeren. Ik hoop dat dit werkt. Bedankt voor alle hulp!
  7. op mijn bureaublad en links op mijn startbalk. ik kan het programma nog steeds openen en ik hem nog laten scannen.
  8. ik Revo geinstalleerd maar avira staat niet in de lijst :s wat moet ik doen?
  9. heb ik ook al een paar geprobeerd maar het lukt niet
  10. wanneer ik deze tool start kan ik alleen kiezen om mijn pc te scannen voor de rest niets :s als ik hem heb laten scannen en de scan is gedaan kan ik niets meer doen dan opnieuw scannen of het programma afsluiten.
  11. ik heb deze tool geïnstalleerd maar wat moet ik nu doen? moet ik hem gewoon laten scannen of moet ik iets anders doen? groetjes
  12. ik heb dat topic bekeken en proberen uit te voeren. Wanneer ik de map van avira wil verwijderen krijg ik een melding dat ik de rechten niet heb om deze map te verwijderen terwijl ik administrator ben van de pc. En de problemen van dat hij altijd vastloopt is nog steeds niet opgelost :s. Kan iemand mij helpen? groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.