Ga naar inhoud

BearRacing

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

BearRacing's prestaties

  1. Hij stond niet aan. Mijn vriendin was met haar schoen achter de kabel blijven hangen en zo de grond op getrokken. Ik hoop echt dat de bestanden niet weg zijn want ben al veel verloren na de crash van mijn vorige slaafschijf en heb daarom een externe gekocht om op safe te spelen,..
  2. Tis nogthans geen hoge val.Pc staat op de grond dusja. Het is de eerste van 1TB van WD die uit kwam, is nu goed 2.5jaar oud,... Als deze kapot is, is er enige mogelijkheid om de bestanden terug te krijgen of te halen?
  3. Hey, ik ben nieuw hier en had een vraagje. Ik heb een Externe HDD van WD en nu was deze van de week van de pc gevallen en nu werkt deze niet meer. Ik krijg hem nie zichtbaar (soms na enkele minuten onder een andere naam) en ik zie het lampje gaan dat hij wel draaid. Sluit ik hem aan op de laptop en start ik deze terug op dan doet hij niks zolang de externe is ingestoken. Wat kan er aan zijn en als deze werkelijk kapot is, wat kan ik doen om mijn bestanden terug te krijgen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.