Ga naar inhoud

Luke811

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Luke811's prestaties

  1. wow bedankt stegisoft, ik had al geruchten gehoord dat pandora na een tijdje niet meer zou werken ofzo. Maar deze instelling werkten nu ongeveer al een half jaar, raar maar waar moet alles ineens in telenet veranderd worden. Bedankt stegisoft nu kan ik rustig mijn 192 mails lezen. Aan alle anderen ook bedankt om achter het probleem te zoeken
  2. Ja deze kloppen.. ze klopten daarvoor al en ik heb nieuwe geprobeerd zoals in.telenet.be en uit.telenet.be, maar deze maken geen verschil. Dus hou ik het maar bij pop.pandora.be en smtp.pandora.be. Foutmelding geeft ook aan dat er niets mis is met de servers maar iets met de account.. althans er totaal niets mis is met de account.
  3. Nog is nagekeken, maar geen verandering. Mails checken via telenetmail werkt wel, maar het is vervelend. Ik kan dan mails niet opslagen in mappen die ik al lang gebruik.
  4. Dit werkt precies niet , ik heb de code gevonden. één letter 6 cijfers Bij windows live mail vervolgens: Accounts -> eigenschappen -> Servers -> e-mailgebruikersnaam verandert in de code. Maar maakt geen verschil, hij blijft vragen naar mijn wachtwoord en gebruiksnaam tot ik op annuleren duw en krijg ik weer de fout melding. EDIT: toch bedankt, zeer innotiatief antwoord
  5. Ik heb een probleem met het ontvangen en verzenden van emails. De ene knop bij windows live wil niet werken, het zijn mijn gebruiksnaam en wachtwoord vragen maar 0x800CCC90 fout zal verschijnen. Dit probleem is eerder nieuw op mijn computer sinds gisteren, extra info: serverfout :0x800CCC90 reactie van server: -ERR invalid username/password server: "in.telenet.be" windows live mail fout id: 0x800CCC92 Poort: POP3 ... Dit kan alleen niet,want ik heb online op telenet mijn pass en username nagekeken. Ik gebruik wel geen windows mail account, maar pandora. Ik heb al veel websites geraadpleegd naar een oplossing en hier volgen enkele oplossing die ik niet snap of niet werken: Meerdere accounts of alliasen (Ik heb er maar één dus kan het niet zijn) antivirus uitgeschakeld voor even, maar hielp niet (ik gebruik norton 360 premier edition) heb iets geprobeerd met cmd "telnet 110" maar werkte niet voor windows 7 Ik heb bij account enkele keren server en wachtwoored gecheckt. Ook overbodig vakjes het vinkje weggehaald. Heeft iemand de oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.