Ga naar inhoud

lisare

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over lisare

  • Verjaardag 13-09-1961

lisare's prestaties

  1. Pff, het lukt me nie. Kzal maar zelf zingen zeker
  2. Hey Leroy, Merci voor het antwoord, maar blijft :viking:chinees.
  3. Hallo, Wij hebben onlangs in de studio's van TVL een opname gemaakt van onze damesvoetbalploeg. Deze duurt ongeveer 10 minuten en is ongeveer 200mB groot. Wij willen dit nu op onze website zetten, maar 200mB is echt wel te groot. Kan deze niet verkleind worden tot 25mB en zoja, hoe. Thanks
  4. het lukt maar nie met de muziek. Kan er iemand dit bij mij thuis er komen opzetten aub. Ik woon in Limburg.
  5. Bedank voor de positieve reactie. Is veel werk aan geweest voor ne leek . Het zijn vooral de links bij de fotogallerie "Tornooi Spanje" die niet werken met Firefox Mozilla. Wel met Windows Internet Explorer. . Ook de links die staat tussen de de 'beren' zoals terug naar index, terug naar fotogallerie enz. Daarom vind ik het zo raar.
  6. Hallo, Sinds gisteren is onze website van het jeugd-damesvoetbal online. Intro. Het heeft wel 3 maanden werk gekost, maar ik denk dat hij mag gezien worden. Het enige probleem is dat bv in de browser Firefox Mozilla, sommige links niet werken (?). In de gewone Windows Internet Explorer werkt alles zoals het moet. Raar maar waar. Grtjs
  7. Kga dat eens proberen. Ik contacteer je dan wel nog hoe het moet met die 'frames'. Kben daar echt ne leek in. Kwas al content dat ik die site gemaakt heb. Als hij online staat, laat ik je dat wel weten; kun je je mening eens geven. Bedankt al voor de hulp tot hiertoe he.
  8. Normaal kan ik die pagina's, die gemaakt zijn in Publisher, toch inladen in Dreamweaver he? En dan zo die 'frames' maken. Of gaat da niet?
  9. Heb hem gemaakt met publisher 2003. Heb het al eens effe online gezet, maar direct weer afgehaald. Niet omdat hij niet goed was of niet werkt (want dat doet hij wel), maar omdat we nog wachten achter de toelating van sommige ouders om de foto's van hun kinderen te publiceren (is een voetbalsite). Juist die muziek, die speelt alleen op de 1ste blz (index) en verder niet.
  10. Hey, Je heb geluk, jij krijgt de muziek erop. Ik heb al van alles gedaan. En ook al veel hulp gehad, maar het blijft chinees om het erop te zetten. Ik zou ook graag de muziek over gans de site laten doorlopen. Ook daar heb ik al reactie op gehad, maar ... t blijft chinees voor mij :viking: Misschien kan jij het me uitleggen in dummie-taal. Grtjs
  11. Dat moet niet bepaald op niveau provider zijn. kan dat ook via mijzelf of gaat dat niet? Ik heb nl 2 adressen die op mijn pc toekomen. 1 persoonlijk en 1 van de voetbal. Deze laatste wil ik koppelen met een andere persoon van mijn team zodat hij ook alle mails die hierop toekomen krijgt.
  12. Hallo, Ik zou de E-mails die toekomen op mijn adres automatisch willen doorsturen naar een 2de mail adres. Is dit mogelijk? Ik gebruik voor mijn mails het programma Mozilla Thunderbird. Bedankt voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.