Ga naar inhoud

AnitaJanssen

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

AnitaJanssen's prestaties

  1. Dat hoop ik ook! Want iIk ben nu een compleet project opnieuw aan het monteren... Toch maar weer in WLMM...
  2. Klopt. Ik heb beide uitgeprobeerd. Eerst op pc opslaan, dan importeren. En rechtstreeks importeren. Bij beide kwaliteitsverlies.
  3. Dat hoeft niet. Alleen met Adobe kun je wat meer qua montage dan met WLMM. Dus eerst werkte ik met WLMM. Nu wil ik meer (geluid los van beeld ed). Dus ander programma aangeschaft. Ik kan idd meer, alleen met slechtere beeldkwaliteit!
  4. Maar dat is toch raar, want Adobe maakt zelf reclame dat je met de Flip zo makkelijk kunt monteren? Dan zou je toch zeggen dat het mogelijk moet zijn? ---------- Post toegevoegd om 14:07 ---------- Vorige post was om 14:03 ---------- Dat zou kunnen. De flip levert MP4 af. In Windows Live Movie Maker wordt het een wmv. In Adbobe kun je kiezen wat je wilt (flash, mov, mpeg, quicktime en wmv). Maar hoe voorkom ik dat kwaliteitsverlies? Enig idee?
  5. Ik film regelmatig met de Flipcamera. Prachtig scherpe beelden. Als ik monteer met Windows Live Movie Maker dan blijven de beelden ook scherp en helder. Maar als ik ze importeer naar Adobe Premiere Elements 9, dan worden ze wat "wolliger" en onscherper. Ik kan er maar niet achterkomen hoe dit kan. Bovendien lopen de beelden heel schokkerig in Adobe. Wat doe ik fout? En hoe los ik dit op? Weet iemand dit? Ter illustratie. De montage van het filmpje in Adobe premiere: http://www.youtube.com/watch?v=HMVEc2QYoNM En hetzelfde filmpje in Windows live movie maker: http://www.youtube.com/watch?v=6YhEm2NS9R0
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.