Ga naar inhoud

leroyvdh

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

leroyvdh's prestaties

  1. nog heel simpel paint en word 2011... kan ook goed daar aan liggen natuurlijk...
  2. Beste Vrienden van dit forum, Kent iemand een Programma voor het mengen van kleuren? mijn probleem is dat ik een kleine ondernemer ben en geen extreem hoge kosten kan maken voor het laten maken van een brochure, nou moet dus zelf een brochure in elkaar zetten maar heb een aantal pagina's waar zwarte afbeeldingen inzitten die ik graag wil over laten gaan in een zwart vlak, alleen zijn de twee kleuren zwart geheel anders en ziet het er niet uit... maar die afbeelding is wel de grond legger van de Brochure. hoop dat iemand een leuke oplossing weet! groetjes!!
  3. Beste, Wij zijn bij ons bedrijf begonnen met het verzenden van standaart emails naar onze klanten... nou gebeurt het volgende... wij slaan de emails op in concepten, alleen als je ze dan opent en wilt versturen zijn ze na verzenden gelijk weg uit concepten map... nou ben ik erachter gekomen dat via doorsturen het bericht wel blijft staan, maar nou heb ik hier een stel dombo's werken die dat dan weer vergeten en de juiste email dan weer kwijt zijn... en als ik hem als sjabloon op bureaublad zet (opslaan als) verzend hij weer geen opmaak en afbeeldingen mee... HELP!!!! ik word hier moedeloos van, kan iemand mij een oplossing vertellen! Mvg, Leroy van den Heuvel P.s. wij gebruiken outlook 2010 en 2011
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.