Ga naar inhoud

Frauke

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Frauke's prestaties

  1. Ja, doe ik zo meteen zie. Bedankt.
  2. 001 kopie.psd Hmm, krijg het er niet op. Enfin, ik had al op doorgaan geklikt maar toen kwam er een twede kadertje en toen werd ik echt bang:-). Het kadertje zegt letterlijk: Wilt u de geselecteerde toepassing met al zijn functies verwijderen ? Wat denkt u, zou ik 'ja' durven klikken ?
  3. Frauke

    NEF Codec

    Ik krijg 'raw' foto's niet in mijn photoshop geopend. Via Nikon kan ik een programma downloaden en dat heb ik geprobeerd maar op 't einde krijg ik de melding dat ik al een 'oude NEF codec' heb en dat ik eerst dat moet verwijderen. Dat wil ik wel laten gebeuren (want het zou automatisch gaan) alleen weet ik niet wat ze bedoelen met al wat het ondersteunt ook zal verwijderen... mijn Photoshop toch niet ? Hoe moet ik dit interpreteren alvorens op 'doorgaan' te drukken ? Hoe vind ik die 'NEF codec' en wat dit ondersteunt of stuurt terug ?
  4. Sorry, late reactie. Ik heb momenteel zeer traag internet en ben onderts ook een nieuw kaartje gaan kopen (=dagreis). Helaas kaartlezer ook de geest gegeven dus alles rechtstreeks. Enfin, het nieuwe kaartje werkt naar behoren. Bedankt vr het meedenken in elk geval.
  5. Ik kan de foto's wél bekijken anderzijds denk ik nu ook dat het probleem eerder id camera zit of op de geheugenkaart. Ik heb deze vraag ook reeds op een fotoforum gezet. Hopelijk geraak ik eruit want ik zit nu strop.
  6. 'Aangezien ikzelf niet kan inschatten over welke info jullie moeten beschikken zal ik zo veel mogelijk meedelen en/of beschrijven. Zelf ken ik weinig computertermen dus graag daar rekening mee houden aub. Ik werk met een NIKON camera en zoals gewoonlijk wil ik mijn foto's op de computer zetten om ze vervolgens eventueel in Photoshop bij te werken. Gewoonlijk krijg ik rechtsonder een kadertje met de gegevens van mijn geheugenkaartje. Gisteren echter deed mijn camera ongewoon, hij wou niet 'klikken', even daarna weer wel. Op mijn geheugenkaartje vond ik op die plaats de mededeling: 'geen gegevens beschikbaar' (of iets in die stijl). Bij het overladen echter stopte het op die plaats met de mededeling rechtsonder: 'Blablabla... Parameter is onjuist...'. Alle foto's gemaakt daarna wil hij niet meer laden... ? Tja, wat nu ? Ik zou denken dat er iets fout zit bij mijn laptop (VAIO +-4jaar oud) maar het foutje kan best ook bij de NIKON of de geheugenkaart zitten... Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.