Ga naar inhoud

GraemeD

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

GraemeD's prestaties

  1. Dag, Ik heb een USB-stick gekregen van iemand die ik ken om data terug te halen. Ze heeft per ongeluk de bestanden gewist en de USB-stick geformatteerd (ze wist niet wat dit betekende). Echter als ik de USB-stick in mijn laptop steek, krijg ik enkele vreemde fouten: als ik de drive wil openen krijg ik volgende fout: (afbeelding 01) wil ik deze opnieuw formatteren (rechts > formatteren...): (afbeelding 02) in computerbeheer > schijfbeheer staan geen partities en geen staat er geen media: (afbeelding 03) in diskpart krijg ik de melding dat de USB-stick 0 bytes groot is: (afbeelding 04) de USB krijgt ook vee rapper warm dan andere USB's. Ik heb al geprobeerd drivers te updaten, drivers verwijderen en opnieuw installeren, een registerkey aanpassen, enkele programmatjes die dit zouden moeten kunnen oplossen maar geen enkel vindt de stick (terwijl windows verkenner wel). Iemand ideetjes? Alvast bedankt!
  2. dus als ik het goed begrijp heb je: INTERNET > MODEM > ROUTER > KABEL IN NETWERK PC en worden de signalen binnen mijn lan niet omgezet naar analoge signalen om over de kabel te sturen.
  3. Hallo, Ik wil mijn kennis wat uitbreiden over modems en hoe meer ik hiermee bezig ben, hoe meer ik twijfel. Zou iemand me alsjeblieft kunnen aanvullen/verbeteren? Dus ik dacht dat een router digitale naar analoge signalen (en omgekeerd) zet. Ik dacht dat signalen over kabels sowieso analoog waren en dat computers met digitale signalen werken. Dus dan zou een modem nodig zijn aan beide kanten van de kabel. Terwijl ik wat opzoekwerk deed, kwam ik uit dat er slecht een modem tussen het internet en de router moet. Wat is hiervan de reden dat dit binnen mijn netwerk niet moet? HELP ME AUB
  4. Hallo, Als ik in Word 2 getallen laat optellen die zijn ingevuld in een inhoudsbesturingselement voor tekst lukt dit, maar als ik de getallen aanpas, past de som niet automatisch aan (wel als ik er rechts op klik en op veld bijwerken klik). Heeft iemand enig idee hoe ik dit zo eenvoudig mogelijk kan doen? Ik heb hier het document al bij toegevoegd. [ATTACH]32128[/ATTACH] alvast bedankt som.docx
  5. ik heb er hier een afbeelding van de grijze strook achter de tekst is wat ik bedoel
  6. ik heb het gevonden het programmatje zet telkens de standaardinstellingen terug (geen idee wrm) maar bij de extra opties juist voor je de opname begint kun je de instellingen wijzigen dus het geluid zit nu goed maar het beeld niet bij dit programma dus als er nog iemand een idee heeft laat het mij zeker weten
  7. bedankt ik zal dit zo snel mogelijk uittesten ---------- Post toegevoegd om 19:40 ---------- Vorige post was om 19:30 ---------- als ik het programma uittest, komt er steeds geen geluid bij de opname. ikzelf hoor tijdens de opname wel geluid. Ligt dit aan mijn laptop of is het iets anders?
  8. Ik heb de software eens uitgetest, bij BSR Screen Recorder kreeg ik voortdurend een foutmelding en als het dan wel lukte, werd het geluid niet opgenomen, het beeld was wel zoals ik wou (als je naar een ander venster gaat, blijft hetzelfde venster gefilmd). Ik heb met verschillende instellingen geprobeerd. En ik gebruik Windows 7, dus die MSN Webcam Recorder valt ook buiten. Toch bedankt voor je reactie.
  9. om achteraf het gesprek te kunnen herbekijken
  10. Om bepaalde webcamgesprekken vast te leggen in een videobestand
  11. Hallo, ik zou willen weten hoe je een webcamgesprek op msn opneemt. Hiermee bedoel ik niet gewoon je scherm laten opnemen, maar als je in een ander venster (op volledig scherm) (bv. internet) iets aan het doen bent, het gesprek nog steeds wordt opgenomen en niet hetgene dat je in internet ziet. Zou iemand weten hoe ik dat kan doen? Alvast bedankt, Graeme
  12. Ja, soms op tv zie je zo'n grijze achtergrond achter de witte ondertitels omdat er witte tekst in beeld staat (bv. de namen van de acteurs die erin meespelen).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.