Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

rescueboy112

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Dit is inderdaad wat ik bedoel maar hoe heb je dat gedaan want ik zie geen formules staan in cellen H35 en K35 de andere formules zie ik wel staan
  2. VERLOFBRIEFJE.xlsx bestand is toe gevoegd,wat ik bedoel is: is mijn verlof toegestaan of niet toegestaan wat ik ook nog wou doen is: als ik in rij 18 een datum zet moet die ook in rij 33 verschijnen ik hoop dat ik nu wat duidelijker ben VERLOFBRIEFJE.xlsx
  3. hoi ik zoek een formule voor volgende bewerking als er in cel H35 een X staat dan moet het onmogelijk zijn om in cel K35 een X te zetten en moet die Cel Leeg blijven anders mag er wel een X staan in cel K35 maar dan moet het onmogelijk zijn om in cel H35 een X te zetten en moet cel H35 leeg blijven (en visa versa) ik leg het misschien moeilijk uit Groeten Danny (rescueboy112)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.