Ga naar inhoud

Hraoul

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Hraoul's prestaties

  1. Deze instellingen zijn in orde maar dit brengt geen soelaas. Bedankt
  2. Sedert enige tijd slaag ik er niet meer in om in opera een video van bijvoorbeeld www.tvoost.be af te spelen. Kopieer ik de link naar chrome dan lukt het wel. Adobe flash player is wel geïnstalleerd. Wie weet de oplossing? Dank bij voorbaat.
  3. Bedankt voor je reactie. Het probleem heeft zichzelf blijkbaar opgelost.
  4. Ik heb volgend raar verschijnsel: Heb mijn eigen website vernieuwd. Met alle browsers zie ik de aangepaste versie maar met opera zie ik steeds de oude versie ook na klikken op de knop "herladen". Wat kan de reden zijn? Heb ook al de volledige geschiedenis gewist. Dank voor de suggesties.
  5. Bedankt voor de uitleg. Als computerleek heb ik evenwel schrik om dit alles te doen. Heb mijn luidsprekers nu aangesloten op mijn tablet en zo werkt het wel via Realtek High Definition Audio.
  6. Vroeger was er in het configuratiescherm bij geluid bij speakers een symbool voor "AMD High Definition Audio Device" . Dit is door een onoplettendheid verwijderd. Kan dit teruggeplaatst worden? Heeft dit te maken met de grafische kaart ATI AMD Radeon HD 6650M. Sindsdien kan ik geen geluid meer afspelen via de uitgang van mijn monitor Samsung S27C350 on AMD Radeon HD 6650M
  7. Zou het mogelijk zij via een knop in een accessformulier een bestaand excelbestand te openen? Misschien via VBA? Jammer genoeg beschik hiervoor niet over de nodige kennis.
  8. Probleem opgelost. Bij de poging tot installatie blijkt dat dit overbodig is. Bedankt iedereen!
  9. Kan mij iemand zeggen of het nuttig de kasperski antiransomtool for business te installeren op je PC als je al werkt met Kasperski Internet Security?
  10. In Word kon ik vroeger Opslaan als kiezen ,dan One Drive persoonlijk. Nu komt er een bijkomende beveiliging te voor schijn : Windows beveiliging Verbinding maken met d.docs.live.net Geef uw referenties op ...gebruikersnaam ....
  11. Ik werk met office 365, versie 2016 in windows 7. Vroeger kon ik documenten rechtstreeks naar mijn one drive opslaan vanuit Word, Excel... Nu krijg ik steeds weer bij het willen opslaan een bijkomende beveiliging te zien : Windows beveiliging Geef uw referenties op Deze tussenstap was er vroeger niet en is zeer vervelend. Kan ik deze omzeilen of wat is de oorzaak?
  12. Zou het volgende waar zijn? Het installatiebestand voor windows 10 is $WINDOWS.~BT (WIN10 installatiemap) ?
  13. Ik heb windows 7 en een Acer 7750G. Deze is volgens Acer niet geschikt voor windows 10. Inderdaad de installatie was volgens windows 10 geen probleem maar bleef wel hangen op 71 %. Gelukkig kon ik via systeemherstel de boel weer aan de praat krijgen. De installatiebestanden voor windows 10 zijn dus gedownload. Waar staan ze en hoe kan ik deze verwijderen zodat alles van windows 10 is verdwenen. Heb reeds de update KB 3035583 verwijderd en ook het icoontje om up te daten. Wie kan mij helpen? Dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.