Ga naar inhoud

Ravotterke

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ravotterke

  1. Hoi Lelt, Als je harde schijf aan dit apparaatje gekoppeld is en je legt je hard op de HD dan zouje die lichtjes moeten voelen trillen. Is dat zo?
  2. Hallo pc-freaks, Mijn Eee PC 1008P is traag geworden maar het meest vervelend is dat hij geen usbsticks meer herkent. In apparaatbeheer vind je wel alle nodige stuurprogramma's maar als je een usbstick ingeeft krijg je een foutendriehoekje. Wanneer je het stuurprogramma wil bijwerken geeft hij de melding "het beste stuurprogramma is reeds geladen". Wanneer je alle usb-betrokken stuurprogramma's verwijdert wijzigt er zelfs na een reboot niets aan de vervelende situatie. Ik heb ooit een 28MB usbstick bootable gemaakt onder DOS om ghost te gebruiken. Het is de enige stick die ik kan gebruiken om in het bootmenu op te starten .... onder DOS. Ik denk dat (vermits er een d-partitie bestaat) de mogelijkheid bestaat om alles opnieuw in de originele staat te krijgen maar dan verlies ik al mijn gegevens. Dus de bedoeling is eerst deze te vrijwaren en dan misschien een antimalwareprogramma te proberen. En in laatste instantie het boeltje opnieuw in fabriekstoestand te brengen. Dit alles lukt evenwel niet onder DOS. Ik zie de c- noch de d-partities na opgestart te zijn onder DOS. Heb vandaag al geprobeerd om een aantal grotere usb-sticks bootable te maken met een aantal iso-bestanden (bijv van HIREN) maar tevergeefs ! Het lukt me niet meer. Telkens ik denk een stick klaar te hebben blijkt hij niet herkend in het bootmenu. Ben hier nu reeds een ganse dag mee bezig (sticks wisselen - andere iso-bestanden uitproberen ..). Iemand een idee/oplossing?
  3. kweezie wabbit, bedankt voor je uitleg, maar neen ik geraak nog steeds niet met die ene laptop op mijn netwerk. Ik kan wel verbinding maken met een netwerk 'default' dat niet van mij is.
  4. Bedankt voor jullie reacties. Ben ondertussen via LAN-verbinding in FritzBox gaan snuffelen. Heb alle ip-adressen (of zijn dat nu de mac -adressen) gewist tenzij datgene waarmee ik verbonden was. Tegelijkertijd heb ik het netwerk hernoemd en wonder boven wonder ... nu zie ik plots op de laptop het "nieuwe" netwerk. Wanneer ik hiermee aan de slag wil wordt de sleutel gevraagd. Deze heb ik ingevoerd en alles leek te gaan functioneren tot ik de melding kreeg : "Een ogenblik. Windows maakt verbinding met netwerk ppppp. Wachten tot het netwerk klaar is" Ondertussen zie je op de lijst van beschikbare netwerken naast mijn netwerk "netwerkadres verkrijgen". En dan zie ik onderaan dat er een verbinding is met "default". Dit is een onbeveiligd netwerk dat ook voorkomt in de netwerklijst. In de firewall vind ik geen blokkeringsopdrachten weer. Zelfs als ik hem uitzet verandert er niets aan bovenstaand gegeven. En al deze benamingen in het netwerk zoals : domein, werkgroep, ssid, tcp, computernaam, WEP, WPA, WPA2, AES, TKIP, single card, dual band, 2.5 Hz of 5 Hz, 802.11 G of 802.11 N . Sorry, maar ik ben een leek op dat gebied en vind er mijn weg niet in terug. Misschien moet ik maar eens een cursus "netwerken" volgen.
  5. Ja dat is juist zo vreemd. ik zie andere netwerken maar het mijne niet. Terwijl andere laptops in huis er geen probleem mee hebben en netjes kunnen surfen.
  6. Router reeds meermaals herstart ... maakt geen verschil.
  7. neen, Deejayke. Ik zet enkel mijn laptop uit want mijn router wordt ook gebruikt voor mijn vaste telefoonlijn.
  8. Jean-Pierre, Vind je hier een antwoord op je vraag om "exact type" ?
  9. Ok Ben nu thuis! Zie in bijlage rapport van Aida. WAT_IS_DIT.txt
  10. Oh, soory verkeerd begrepen. Ja met een LAN-connectie geraak ik wel op het net. Probleem stelt zich enkel met WLAN. Het type PC kan ik nu spijtig genoeg niet doorgeven wegens PC = thuis en omdat ik dit vanop het werk meld.
  11. Neen ik geraak niet op internet met die laptop.
  12. Hallo ik werk met XP Pro op een laptop Medion. Onlangs merkte ik dat ik als ik draadloze netwerken zoek wel netwerken vind maar dat van mijzelf staat er niet tussen. Op andere laptops in huis is er geen probleem. Mijn router is een Fritzbox. Iemand een idee. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.