Ga naar inhoud

Pedro_Newbie

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pedro_Newbie

  1. Vandaag bij de computershop geweest en de kaart omgeruild voor een Radeon HD 5450 PCI E 2.1 1GB DDR3. De kaart werkt perfect dus probleem opgelost. Of de vorige kaart stuk was of niet geschikt weet ik niet maar deze werkt in ieder geval.
  2. Nee, helaas niet, ik heb alleen nog een laptop. De oude kaart start wel weer snel door etc. maar die vertoont heel veel strepen en is defect. Morgen maar weer terug naar de winkel voor een andere kaart.
  3. De BIOS is toevallig 3 weken geleden up to date gebracht naar de laatst beschikbare versie, vandaag ook een nieuwe voeding geplaatst, dit is een 400 watt exemplaar, de originele voeding was 300 watt. De videokaart is van het type PCI Express 16x, zou hierop de nieuwe kaart moeten werken, weet iemand dat? In de BIOS zie ik ook geen opties die ik eventueel aan zou kunnen passen t.b.v. de kaart
  4. Zo ver kom ik niet eens, bij de POST krijg ik het logo te zien en dan de biosmeldingen etc komen met 1 letter per 2 seconden ongeveer dus de hele BIOS test duurt eeuwig en daar kan geen driver iets aan veranderen omdat die nog niet zo ver is
  5. Wie weet welke videokaart ik kan gebruiken ter vervanging van een videokaart zoals geleverd in de Medion MD8820 (Aldi PC). De kaart is een V058 nVidia Geforce 7650GS Bij een computerzaak had ik de navolgende kaart gekocht: Point of View Geforce, PCI_Express 2.0 GT220, 1024MB SDDR3. Je raadt het al deze kaart doet het niet, bij het opstarten komen de biosmeldingen met de snelheid van ongeveer 1 letter per 2 seconden (wel een apart gezicht overigens). Deze kaart is dus vermoedelijk te nieuw voor deze Aldi PC van ongeveer 2007. Weet iemand of deze kaart zou moeten werken? De op internet gevonden technische gegevens van de oude kaart zijn Chip: nVidia Geforce 7650GS Aansluting: PCI-Express x16 Geheugen: 256MB Aansluitingen: DVI / VGA / HDMI / SCART / Composite / S-Video (für SCART, S-Video und Composite ist ein Medion-PC mit dem entsprechenden Anschluss nötig) lautloser Betrieb durch passive Kühlung Wie weet raad, de kaart wordt alleen gebruikt voor een beetje office/internet werk dus geenzwaar werk zoals gaming o.i.d. De kaart ziet eruit zoals hieronder:
  6. Ik las een bericht van scale in deze posting http://www.pc-helpforum.be/f186/medion-hddrive2go-1-5-tb-wordt-30029/ Hiervan had ik ook last omdat ik de Aldi PC opnieuw ingericht had en de HDDrive2go niet meer werkte zoals de bedoeling was en daarom kwam ik ook hier terecht. De symptomen waren o.a. bij aansluiten werd de disk niet herkend, alleen na een zoekopdracht naar nieuwe hardware kwam deze wel naar voren maar bij het loskoppelen bleef de schijf in beeld staan en gaf dan daarna uiteraard allerlei foutmeldingen. De schijf werd wel gemount bij een reboot met ingeschakelde schijf. Ook via USB werkte de schijf perfect. Bij mij was de oplossing om van de Application & Support disk uit de map DRIVER het programma: VIA Falcon Storage Device Driver te installeren. Hierna werkte de HDDrive2go weer perfect. Misschien dat anderen hier iets aan hebben als ze via google hier terecht komen want ik lees dat dit een veel voorkomend probleem is en eigenlijk nergens een afdoende oplossing is te vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.