Ga naar inhoud

Miligia

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Miligia's prestaties

  1. Bedankt voor het snelle antwoord! Na een scan die bijna 6u duurde werd er inderdaad gevraagd of ik mijn pc opnieuw wou opstarten. Toen ik daarna keek naar mijn History zag ik de uitgevoerde scan, alleen was die plots leeg. Ik zal dus na het weekend de scan opnieuw uitvoeren met de hoop op een resultaat. PS: misschien te vroeg gereageerd. Bij protection log heb ik gevonden dat er 0 malware infections zijn, maar wel 793 non-malware detections?
  2. Dag, sinds een dikke week geleden merk ik dat mijn pc vaak blijft haperen. Als ik een kijkje neem bij taakbeheer zie ik dat mijn werkgeheugen hoog ligt (2.5GB - 3.5GB) terwijl mijn max werkgeheugen 4GB is. Bij processorgebruik zie ik sterke schommelingen tussen de 0 en 100 %. Vanaf ik iets doe op mijn computer piekt dit naar 95-100% en zakt dan willekeurig om na enkele seconden terug te pieken. Ik heb al Ccleaner laten runnen, gekeken of er virussen e.d. kunnen aanwezig zijn, maar dit heeft mijn probleem slechts in zeer kleine mate kunnen verhelpen. Iemand die me verder kan helpen? Alvast bedankt! PS: het valt me wel op dat de temperatuur van mijn pc (processor en moederbord) gemiddeld een 15-20°C lager ligt in vgl met de periode toen hij iets beter werkte.
  3. Hartelijk dank voor de hulp, maar uit het ander topic die ik best eens las volgens jou kan ik opmaken dat ik dus te lang gewacht heb om mijn laptop op te sturen naar ASUS en teveel hoop heb gestoken in de persoon die mij dit boeltje heeft aangesmeerd... Ik zal maar verder kwakkelen zoals ik al ruim 2 jaar bezig ben, aangezien zowel de herstellingen als een nieuwe laptop op dit moment niet echt betaalbaar zijn voor mij Toch bedankt voor de tijd en moeite, dankzij jou weet ik nu ook waar die hoge temperaturen van komen als mijn laptop een tijdje draait!
  4. Mijn laptop heb ik gekocht in februari 2011, het is een ASUS K52J series (intel i3 core) en dit is normaal de link naar mijn speccy: http://speccy.piriform.com/results/XXAHkO5vlNUgYkE1FZQfaCO alvast bedankt voor de hulp
  5. Ik hoop dat het zichtbaar is... Mijn laptop is ong een 2 jaar oud, ik zou eens moeten kijken hoe oud hij precies is... Ik heb dit probleem al van de eerste dag ik deze notebook heb aangeschaft, heb hem al meerdere malen binnen gedaan, zogezegd 'gefixt' terug gekregen, maar na enkele games te spelen merk ik telkens dat er helemaal geen verbetering is.
  6. Beste, ik heb normaal gezien een NVIDIA GEFORCE 310M in mijn laptop, maar ik merk hier helemaal niets van... ik had al even in het forum gezocht en ben op deze topic gekomen: http://www.pc-helpforum.be/f186/nvidia-video-kaart-word-niet-herkend-34853/ het verschil met bovenstaande link is dat als ik naar mijn apparaatbeheer ga om te zien welke grafische kaarten er gededecteerd worden, mijn nvidia kaart er niet eens tussen staat... kan iemand mij hiermee helpen aub? gr
  7. Helaas kan ik mijn pc op dit moment niet missen door allerlei taken, ik neem aan dat dit op een later tijdstip nog steeds mogelijk is? Alvast bedankt!!!
  8. Zoals ik reeds zei, enkel intel® HD graphics en niets anders...
  9. Ik heb een ASUS K52J Series, en dit zou normaal de correcte link moeten zijn die U mij vroeg: http://speccy.piriform.com/results/EUmjTIxuzZgposUgqIVzCY0 Alvast bedankt voor het snelle antwoord!
  10. Mijn probleem is gelijkaardig als dit probleem: http://www.pc-helpforum.be/f186/nvidia-video-kaart-word-niet-herkend-34853/ het verschil zit hem in het feit dat er bij mij enkel Intel® HD Graphics en niet mijn nvidia geforce 310m. Wat moet ik in dit geval doen? drivers installeren en updaten werkt allemaal niet... alvast bedankt
  11. Didn't work ---------- Post toegevoegd om 00:20 ---------- Vorige post was om 00:14 ---------- Ok, nvm alweer, heb het nog een keertje geprobeerd en nu lukt het plots wel : / Bedankt!
  12. Even kort de situatie schetsen: Ik had een tijdje geleden onoplettend de flash player DivX gedownload en die installeerde zich meteen als 'de' flash player voor het afspelen van mijn video's, filmpjes op facebook en youtube,.... Ik merkte echter wat onaangename kantjes aan die flash player en verwijderde het. Door dat te verwijderen kan ik op youtube geen enkel filmpje meer bekijken, er komt gewoon een zwart scherm, zelfs zonder opties zoals Play/Pause, volume, full screen mode,... Ik denk dat er dus geen enkele flash player aangeduid staat om filmpjes op youtube mee af te spelen. Ik heb de browser al enkele keren vernieuwd, de pc heropgestart, adobe geuninstalled en geinstalled,... Niets brengt verandering in de zaak. Enige oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.