Ga naar inhoud

PSH8

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PSH8's prestaties

  1. Beste Gemmeke, Hartelijk bedankt alvast voor deze gedetailleerde uitleg. Hiermee ben ik zeer zeker goed geholpen. Zoals je hebt gezegd, ben ik al op zoek gegaan naar een dataherstel-programma. Recuva werkte inderdaad niet, maar het programma GetDataBack (Data Recovery Software Products - Runtime Software Products) is een uitstekend programma. Ik kon de proefversie uittesten en ik zag dat dit programma mijn bestanden wel kon herstellen en ook goed kon openen (met uitzondering van sommige bestanden, maar ik denk dat dit onvermijdelijk is) Ik zal dus waarschijnlijk eerder dit programma kopen, dan mijn schijf naar een DR-bedrijf te sturen, maar toch bedankt voor de raad. Hierbij bedank ik jullie allemaal nog maar eens, omdat jullie mij zo goed hebben kunnen helpen. Moest ik jullie niet gehad hebben, zou ik waarschijnlijk ten einde raad zijn geweest.
  2. ok, en heel hard bedankt alvast. Ik ben nu alleszins al aan het proberen bestanden te redden met behulp van een programma, maar ik zal dus nog niet formatteren.
  3. Voor mij toch wel ja, hoewel ik er wel een heleboel niet meer nodig heb. Maar deze externe schijf is 1T groot, dus ik heb er geen backup van.
  4. Dus bij de errorcheck merkt hij cross-linked bestanden en lost hij dat zogezegt op door te kopieren (maar het is niet opgelost). Hij vraagt ook een paar keer of hij een map naar een bestand mag omzetten, omdat er zich daar een fout bevindt. Na 2% is er "An unspecified error occurred" waardoor hij stopt.
  5. @Kurtt: het was een error check op mijn externe harde schijf. Ik heb het gedaan net zoals Clarkie het schrijft. Maar het is blijkbaar de schuld van het cancelen van de aanmaak van een partitie. Hij is toch wel al zo'n 2 à 3 jaartjes oud denkik. @Clarkie: Ja, dat heb ik al gedaan, maar dan komt er een error en stopt hij... (Dit was de error-checking waarover ik sprak)
  6. Aja, ok ik dacht dat systeemherstel ook ging werken op een externe harde schijf, maar blijkbaar niet. Recuva heb ik geprobeert, maar ik kan de herstelde bestanden niet goed openen... GetDataBack is wel een goed programma, maar is blijkbaar betalend. Kent iemand misschien nog een goed programma dat gratis is? Jullie hebben me alleszins al zeer goed geholpen, heel hard bedankt!!
  7. Kan ik ook niet zoiets als systeemherstel invoeren eigenlijk? want dat zou natuurlijk wel gemakkelijker zijn...
  8. Heeft er iemand nog een oplossing? Misschien kan ik maar beter mn bestanden terughalen met een recovery-programma en mn schijf formatteren...
  9. Neen het lukt niet... Ik heb het allebei geprobeert: bij het eerste, liep het bij de derde stap vast en bij het tweede is er een onbekende fout gekomen, weer een error dus.
  10. Het heeft blijkbaar iets te maken met "cross-link"... Weet er iemand hoe ik dit moet verhelpen?
  11. Ik wou dus op mijn externe harde schijf (dus niet mijn windows-schijf) een partitie maken. Dit deed ik met het programma EASEUS Partition Master Home Edition (voor zover dit belangrijk is). Toen het ongeveer aan 62% zat, heb ik het gecanceled... en nu zit ik dus met dit probleem op mijn externe harde schijf.
  12. Hallo, Ik zit met een zeer groot probleem: na een error-checking van windows xp met mijn externe harde schijf, zijn zo goed als al mijn bestanden verdwenen en zijn er verschillende mappen met vreemde namen (zoals "タ・・ハ.{フツ" en "^*jル羡o.チ"), die ik niet eens kan openen, en vreemde file-bestanden in de plaats gekomen!! Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar ik heb ervoor een partitie willen aanmaken op deze schijf en heb hem dan gecanceled. Maar elke keer als ik het opnieuw probeerde, kwam er direct een error. Vandaar dat ik die error-checking heb ingevoerd... Weet er iemand hoe dit gekomen is en hoe ik dit moet oplossen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.