Ga naar inhoud

pc dummy

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Allemaal bedankt voor jullie tips maar het werkt niet ik denk dat ik beter computerles ga volgen.
 2. Als ik map en bestanden weergeven kies dan staat er deze map is leeg maar er zijn wel foto's want ik kan ze bekijken op mijn fototoestel.---------- Post toegevoegd om 21:20 ---------- Vorige post was om 21:13 ---------- Bedankt voor al jullie hulp mensen maar het lukt gewoon niet ik weet niet wat ik moet doen ik ben momenteel zo gestrest dat ik mijn laptop wel kan stukslaan! Daarom laat ik het even rusten.
 3. Ok hier is het asus.En stegisoft het lukt niet met wat jij zei en clarkie het merk van mijn fototoestel is sony maar het model en nummer weet ik niet.En asus ik gebruik windows 7.
 4. Als ik mijn memory kaart van mijn fototoestel in mijn kaartlezer steek en dan aansluit op mijn laptop komen er andere opties dan eerst en met geen daarvan kan ik foto's importeren en ik kan de oude opties ook niet terugzetten met de standaardinstelling. ps:sorry dat ik zo laat reageer ik had het redelijk druk maar ik zal er morgen zeker zijn alvast bedankt!
 5. Er verschijnen nu andere opties maar met geen daarvan kan ik foto's importeren en het lukt ook niet met de standaardinstellingen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...