Ga naar inhoud

Ton Groot

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ton Groot's prestaties

  1. Ik heb Nero 7 Ultra Editie op mijn vorige computer geinstalleerd. Het lukt mij echter niet dit programma op mijn laptop met Windows 7 te zetten. Is dat begrijpelijk of is er toch een mogelijkheid?.
  2. Je raad opgevolgd en nu werkt het ! Bedankt..!! Hart groeten, Ton.
  3. Nou ik denk dat ik er uit ben. Ik heb ontdekt dat mijn laptop alleen PP met muziek weergeeft als de muziek de .wav extensie heeft. Ik heb een codec pack geprobeerd maar dat gaf geen verbetering. Ook PowerPoint vanaf de CD gerepareerd maar ook dat hielp niet. Weet iemand nog raad anders is het niet anders. Ik heb nog een desktop computer met Office 2007 die wel goed functioneerd op dit punt.
  4. De bijlage werd getoond als een vierkantje met een rood kruisje. Ik dacht dat het niet goed zou gaan maar dat viel mee. Blijft bij mij het probleem dat ik bij allerlei (andere) programma's etc wel geluid heb maar alleen bij het afspelen van Power Points niet. Er moet dus een foutje zitten in de instelling van mijn laptop tav de PP's. Maar wat...?
  5. Nee dan is het goed. Ik dacht dat het oversturen verkeerd gegaan was. De fout moet dan in mijn laptop zitten. Maar wel raar want ik heb overal muziek bij behalve bij het afspelen van Powerpoints.
  6. --Het Titicacameer.pps Dat lukt mij vermoedelijk niet gezien het rode kruisje. .....
  7. PP 2003 is onderdeel van het Office pakket 2003.
  8. Ik heb Powerpoints ontvangen van mijn vriendin waar muziek bij zit. (bij de PP) Dat is gecontroleerd op haar computer. Zij heeft ze ook weer van iemand anders ontvangen. Als ik ze afspeel zie ik wel beelden maar hoor geen muziek.
  9. Ik heb PowerPoint 2003 en Windows 7. Bij het afspelen van PowerPoints heb ik normaal beeld maar geen geluid. Bij alle andere programma's werkt het geluid normaal. Weet iemand hoe dit probleem opgelost kan worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.