Ga naar inhoud

cloud

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door cloud

  1. clarkie, Ik heb je advies op gevolgt en chrome geinstaleerd, nu krijg ik IE wel geopent. Bij deze erg bedanlkt voor je advies! Hier mag een slotje op.
  2. Goedendag, Graag u aandacht voor t volgende probleem. Ik wil graag een oude pc die ik heb staan gereedmaken voor een familielid. |Het betreft een vista 32 bit. Een nieuwe hd geinstaleerd en de drivers er op gezet,(cd met drivers had ik nog vanaf de aanschaf van deze pc) Alles geinstaleerd vanaf een legitieme windows vista cd en alle updates binnen gehaald. De pc is rechtstreeks via modem (bekabeld dus) aan gesloten. Het netwerkicoontje staat niet open maar met een klein blauw vakje er door. Echter het netwerkcentrum geeft gewoon een internetverbinding aan. Bij het openen van IE geeft het scherm aan dat de pagina niet geopent kan worden. De instellingen in internetopties gewoon op lanverbinding gezet wat altijd gewerkt heeft. Echter heb ik ondertussen een hogere internetsnelheid gekregen (120 mb). Mijn gedachte gaat nu uit naar een defecte netwerkkaart op het moederbord (asus p5kpl-vm) Ik had zeer graag uw advies bij dit probleem gehad. Bij voorbaat dank,
  3. Heeft u bijf> youtube of een andere site de volumeregeling va die site gebruikt en misschien dicht gezet? Als dat het geval is moet u even nagaan op welke site dat eventueel geweest zou kunnen zijn want dat kan ook een oorzaak zijn dat de speakers niet meer werken. Speelt ie wel muziekbestanden op uw pc af als u die er op heeft staan?
  4. Dag clarkie, Ten eerste excuses voor het plaatsen in het verkeerde topic; ik zat al te twijfelen. Het probleem zit niet zo zeer in het langzaam laden van de pagina's maar het is de muis die een cirkeltje aangeeft dat lang blijft ronddraaien. Maxton op zich is best wel snel in gebruik en ik heb vandaag meerdere browsers geprobeerd en daar deed het probleem zich niet voor. Dus vandaag heb ik Maxton er weer af gegooid ( had hem gedownload van de site van Maxton zelf en weer opnieuw er opgezet via de browser van IE (Hollander he") . Moet zeggen dat het nu iets minder is geworden maar verdwenen is het nog niet. Zoals ik in het begin van mijn topic vroeg: moet ik iets veranderen in de instellingen van IE? Vriendelijke groeten
  5. Hallo, Hierbij wil ik graag een probleempje voorleggen. Ik heb afgelopen weekend de Maxton browser geinstaleerd in w7. Hier bij valt het mij op dat de muis een rondraaiend cirkeltje maakt dat seconden lang kan duren bij het openen van de Maxton browser en bij het openen van sites. Moet ik misschien iets in internetexplorer uitschakelen (dus internetexplorer-eigenschappen o.i.d?) Ik heb gistern de pc nog eens gescand met malwarebytes maar dat leverde geen resultaat op behalve een schoon logscan. Maxton vind ik op zich best wel snel en makkelijke browser dus wat dat betreft wil ik hem best wel houden. Bij voorbaat dank.
  6. Daar kan ik geen objectief antwoord op geven Asus; ik heb ze niet en zou ook niet weten met wie ik ze zou moeten hebben:dontknow:xD
  7. @ Chato In dat geval zal het m.i wel beter werken. Eern elektrischitijdtimer Of schakelklok zullen de kids wel zelf kunnen bedienen. Ik had eerlijk gezegd uit je topic niet zo kunnen opmaken dat het over de kinderen des huizes gaat. Vandaar dat ik het een beetje vreemde vraag vond, maar als je een oplossing vindt voor andermans probleem dan wil je toch graag helpen nietwaar? @ Asus, excuses voor mijn enigszins vreemde reactie.
  8. Bedoel je mijn reactie daarmee?
  9. Als ik het goed begrijp wil je dus internet hebben op bepaalde tijden. Is het dan niet makkelijker om een elektrischitijdtimer bij een doehetzelf zaak te halen en die tussen je voeding van je modem?wifi en het stopcontact te zetten? Met de tijdinstellingen kan je dan alle kanten op.
  10. Graag heb ik even uw aandacht voor het volgende probleem: ik gebruik windows 7 met i 10. Helaas heb ik niet de optie: vertalen met Bing als optie onder :pagina in de explorebalk. Ik heb verder wel alle updates. Kan ik dit op een of andere manier instellen? Ik heb dit al geprobeerd door de optie internetexplorer opnieuw instellen. Bij voorbaat dank.
  11. Hierbij zou ik graag aandacht hebben voor het volgende probleem: Ik heb een nieuwe instalatie (w7) gemaakt. Nu heb ik zeer waarschijnlijk een reboot gemaakt zodat ik twee keer programfiles heb staan . Een keer gewoon en een keer programfiles (x86). Als ik Adobe Reader er opm zet danh komt hij in in (x86) terecht (dus onder de gewone program files). Kan dit op enig manier problemen geven? Ik ben al bezig geweest om (x86) te verwijderen maar dan wordt aan gegeven dat ik als "trusted installer" ingelogd moet zijn. De volgende vraag is hoe ik dat moet doen omdat ik graag alleen de gewone program files er op wil hebben.
  12. Ja ik begrijp dat het beter is om misschien de i5 processor te nemen en ik moet het nog even laten bezinken om te zien wat ik er mee ga doen. Ieder geval bedankt voor uw reactie.
  13. Goedendag, Ik heb de volgende onderdelen bij elkaar gezocht om een nieuwe desktop te bouwen. Dit betreft alleen de desktop dus de randaperatuur is al aanwezig. De pc wordt alleen gebruikt om op internet te surven maar ik wil wel kunnen uitbreiden met videokaart of kunnen upgraden met een andere cpu in de toekomst dus er moeten de nodige futures kunnen worden toegepast. Coolermaster Sileo 500 + 500 wattpsu Miditower, ATXBlack Asus p8h77-VLE,s1155 ATXPCIe,VGA,DVI,HDMI Intel Corei3-2120,s1155 3,3Ghz,Dual-Core,3mb,BOX ICIDU VALUE DDR3,1333-4GB KIT 1333Mhz,CL9,2maal2GB LG DVR DL 24maal,sata,OEM Ik ben er nog niet over uit of ik een ssd of een gewone harde schijf ga plaatsen. Misschien kan iemand mij vertellen of dit in deze samenstelling een beetje gaat werken.
  14. Dan was mij de benaming OEM me tot dusver niet duidelijk. Het betreft wel degelijk een in de winkel gekochte vista dvd dus ik voel me toch wat benadeeld hierdoor maar ik heb hem al te lang en is te vaak geinstaleerd om hier nog respons op te halen. Dan wordt het waarschijnlijk toch windows 7 maar hoe weet ik nu dat ik een dvd koop die voor mij onbeperkt te gebruiken is op mijn computer? Moet ik trouwens voor een instalatie van w7 mijn hard schijf formateren? Ik heb trouwens even zoeken en kom tot de conclusie dat een OEM versie zo'n 100 euro goedkoper is dan een originele dvd. update: als je de duvel op z'n staart trapt dan zal je het hebben: ik kreeg net al de eerste melding te zien.
  15. clarkie ; heb even nagecheckt en er staat: (afbeelding sleuteltje) nog 27 dagen om windows te activeren klik hier als u windows wilt activeren. Cijfers-oem-cijfers productcode. Dus ik verwacht binnenlort weer de waarschuwing rechts onderin de browser. b.v.d
  16. @Jean-Pierre, het betreft een originele aangekochte dvd. @clarkie , Ik heb de activatiekey van de aangekochte dvd uitgevoerd die moet worden uitgevoerd bij de vista-instalatie later kreeg ik dus de melding te zien dat windows binnen 30 dagen geactiveerd diende te worden. Dus de opties voor het aanvragen uitgevoerd die werden aangegeven en door Microsoft te bellen een activatie key gekregen. De activatiekey verschilt wel degelijk van de door MS verkregen activatiecode. Ik kreeg de indruk dat dit me niet echt in dank werd afgenomen gezien de reactie van de MShelpdesk en met de waarschuwing dat dit toch de laatste keer was dat me een key werd gegeven. Dit vind ik eigenlijk te ver gaan gezien ik zelf dus appart bij een pczaak de vista homepremium dvd daar heb gekocht. Nu heb ik dezelfde dvd weer opnieuw geinstaleerd dus ik ben benieuwd of ik nu weer de' binnen 30 dagen activeren' waarschuwing rechts onder in de browser zal krijgen.
  17. Hoi hierbij even een vraag: hoe vaak kan je een nieuwe instalatie maken van windows als je gewoon een eigen legale windowsversie hebt? Het is me nu al een paar keer gebeurd dat ik vista heb geinstaleerd met invoering van de bijgeleverde code die op de sticker staat en dat ik een aantal dagen later toch rechts benden op de browser te zien kreeg dat ik windows moest activeren terwijl ik met instaleren dat al lang had gedaan. Heeft dit misschien te maken met het instaleren van een volgend servicepack dat gewoon als update wordt aan gegeven?
  18. Vreemd als ik er tenminste vanuit mag gaan dat het snoer nergens achter blijft haken. Ook op je stereoinstalatie geprobeerd? Dan mag je er misschien iets mis is met je geluidskaart of de driver daar van. Overigens maakt Lenco best wel kwaliteit. Ik gebruik trouwens een Sony mdr-v150 met het snoer gewoon aan beide oorschelpen, geen high end maar een zeer acceptabel geluid.
  19. Ah kijk eens aan; dan had ik het toch aardig goed. Maar desondanks: effe vragen he"! Ieder geval bedankt! Deze mag gesloten worden.
  20. Ik ben aan het uitpluizen hoe men eigenlijk de onderdelen voor een niewe pc moet uitzoeken zoadat alles een passend geheel hebt. Voorbeeld: in mijn huidige kast past geen groter moederbord dus hoe kan ik bij een onlinezaak nu zien wat voor soort moederbord in wat voor kast past en wat voor prosessor er dan bij moet. Iets anders bijf.: hoe kan je zien of een moederbord een eigen videokaart en geluidskaart heeft. Zijn er ook moederborden die een geintegreerde netwerkkaart hebben. Op welke manier is er een beetje te leren om diverse onderdelen zelf samen te stellen voor bijf. een allroundpc. Beetje toekomstplannen? ja dat klopt plus mijn grote interesse in pc's die op een wat latere leeftijd opkomt. Wie zou voor mij een tipje van deze voor wel erg grote sluier kunnen oplichten? Hartelijk dank!
  21. Hoi ik ben nieuw op het forum en ik zou heel graag een antwoord willen hebben op het volgende: Kan ik malewarebytes en mse antivirus beiden tegelijk gebruiken zonder bij malewarebytes de realtimebescherming uit te schakelen? Bij voorbaat dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.