Ga naar inhoud

Elektronized

Lid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
  • Moederbord
    ASUSTeK Computer Inc. N73SV
  • Processor
    Intel Core i7-2630QM CPU @ 2.00 GHz
  • Geheugen
    4,00 GB Single-Kanaal DDR3 @ 665MHz
  • Grafische Kaart
    NVIDIA GT 540M 2GB
  • Harde Schijf
    2x 320 GB
  • Behuizing
    ASUS N73S

Elektronized's prestaties

  1. Systeemherstel is 2 keer mislukt, maar heb het uiteindelijk toch gevonden. In de map zelf had je bovenaan staan: Bevat 4 locaties. Op de tekst "4 locaties" heb ik geklikt, en dan kreeg ik een pop up schermpje. Daarin kon ik de verschillende locaties selecteren, en ook verwijderen. Toch bedankt voor de moeite stegisoft en clarkie.
  2. Ik weet niet waar dit precies thuishoort, dus excuseer me als dit fout geplaatst is. Maar de map 'mijn documenten' is nu onderverdeeld in groepen. Ik wil dit gewoon terug normaal krijgen, maar weet niet hoe.
  3. Wa is uw setup ? Enkel PC + Virtual DJ, of hebt ge ook ne controller, versterker, etc.. ? Ik draai me Traktor PRO 2, en heb ne Numark controller, maar ik kan enkel voorbeluisteren als alles op ne externe versterker aangesloten is..
  4. Is het niet beter dat ik alles update wat er staat ?
  5. Ik heb de laptop terug gezet naar de fabrieksinstellingen. Is gelukt door het topic dat daarover al bestond. Nu ga ik alleen de packs updaten, en niks meer apart!
  6. Ik heb 'Meer herstelpunten weergeven' aangevinkt, er blijven er maar 2 in de lijst staan van 5/11/2011, voor de rest niks. Is het dan mogelijk om Kaspersky er terug op te installeren, of zal die code ongeldig zijn ? (heb maar de 1PC versie gekocht ipv de 3PC versie)
  7. Oja, dat Windows 7 topic.. Ik heb Windows 2 keer moeten her activeren na de laatste post, sindsdien verloopt alles vlekkeloos.. (ook zeer lang geleden dat ik nog updates heb gehad op die desktop..) Normaal is desktop + laptop virusvrij (als ik de virusscanners mag geloven, AVG Internet Security 2011 op desktop, Kaspersky Anti Virus 2012 op laptop) Ik heb er ook al aan gedacht om met de laptop via systeemherstel een tijdje terug te draaien, maar blijkt dat ik maar een herstelpunt heb van 5/11/2011, schiet ik dus niet zoveel mee op. Aangezien er toch niet veel documenten opstaan (hooguit wat afbeeldingen en muziek) zal ik hem morgen de naar de fabrieksinstellingen terugzetten, tenzij je eerst een HiJack logje wil zien ? (Blijft Kaspersky er dan wel opstaan ? Standaard stond er een trial versie van Trend Micro Titanium Security 2011 erop)
  8. Ik denk het wel dat alles van .NET verwijderd is. Een vriend van me heeft via teamviewer dingen nagekeken of alles was verwijderd van .NET, heeft via de Web installer geprobeerd, ook meerdere keren, blijft mislukken.. Wat er aan de hand is weet ik niet, laptop loopt ook zeer traag, zou niet mogen met een i7 processor, zeker niet als alleen Firefox/msn/windows media player openstaat. Ook draait de processor op 24%-35% terwijl dit vorige maand (toen ik hem kocht) 2%-3% was. Nu geeft de laptop ineens een Windows Update 'pack' aan met de Framework 4 client, ook dit is al 2x mislukt.
  9. Heb ik inderdaad gedaan, ik moest 3 a 4 keer opnieuw doen, dan heb ik het nog een 5de keer gedaan voor alle zekerheid en alles was weg. Dan, als ik de standalone installer van NET4 gebruik, krijg ik na een tijd de melding: Installatie mislukt, alsook met de WEB Installer..
  10. Ik ken CCleaner wel.. gebruik ik al jaren. Easy Registry ben ik vandaag tegengekomen door te klikken op 1 van de links die in dit topic zijn gepost. Het Blue Screen kreeg ik na het gebruik van die .NET Cleanup tool. En waarom zou ik een probleem posten, zonder de oplossingen grondig te doorlopen, en jullie en mijn tijd nutteloos besteden ? Ik wil ook gewoon maar van m'n probleem af hoor
  11. Volgens mij zijn alle drivers etc up-to-date. Resultaten Registry-Easy: (heb nog niet op repair geklikt) Resultaten Speccy: http://speccy.piriform.com/results/pJn6HbxEmNWbSm4Jr6XsLRt
  12. Mogelijkheid tot hulp via MSN/Teamviewer ? Dit begint lastig te worden en via dit forum gaat het allemaal nog een stuk trager.
  13. Crash Time: 5/11/2011 11:59:42 Bug Check String: INVALID_KERNEL_HANDLE Bug Check Code: 0x00000093 Caused by driver: Ntfs.sys Parameters: - 00000000`0000476c - 00000000`00000000 - 00000000`00000000 - 00000000`00000000
  14. Nee, deze laptop is iets ouder dan een maand nu, dus in feite nog zo goed als nieuw. Blue Screen kwam een tijd na het gebruik van de Cleanup tool
  15. Iemand die me kan helpen met Teamviewer ofzo ? :') Lukt echt nooit, krijg altijd dezelfde meldingen, ook altijd een Blue Screen als ik de Cleanup tool gebruik..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.