Ga naar inhoud

T-bill

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

T-bill's prestaties

  1. Excuses voor de late reactie, maar ik was op vakantie. Ik heb Memtest gedraaid zonder foutmeldingen. Toch had ik er voor gekozen om nieuw geheugen te kopen (kwam een leuke aanbieding voorbij), namelijk de Corsair XMS3 DDR3,1333-8GB KIT. Het probleem van het stotteren was al verholpen door mcafee te vervangen met een andere virusscan. Echter speelt er nu een ander probleem dat ik waarschijnlijk al had aangegeven. Tijdens het spelen van World of Warcraft loopt mijn pc op willekeurige momenten helemaal vast. Ik moet hem dan handmatig resetten. Het vreemde is dat het soms een week niet voor komt en andere keren om de haverklap. Dit is slechts één keer gebeurd tijdens het spelen van een andere game, namelijk Dues Ex. Ik heb tevens via HWmonitor een aantal Screenshots gemaakt, namelijk: Idle: http://i1270.photobucket.com/albums/jj602/Tim_Beckers/Tempvoltidle.png Wanneer Wow net is opgestart: http://i1270.photobucket.com/albums/jj602/Tim_Beckers/tempvoltwow.png Na 10 minuten spelen van Wow: http://i1270.photobucket.com/albums/jj602/Tim_Beckers/tempvoltna10minwow.png Voor de duidelijkheid, hij is tijdens deze screenshots niet gerashed. Ik ben nog bezig een screenshot te krijgen tijdens een crash.
  2. Dit betekend dus dat ik enkel 1 geheugen latje in me moederbord moet hebben, of kan ik in memtest aangeven dat enkel 1 bank moet worden getest.
  3. Oke dat is duidelijk, maar ik bedoelde eigenlijk in memtest. Hoe kan ik zien in memtest over welke slot de aangegeven foutcode gaat.
  4. Als ik memtest draai, hoe kom ik er achter om welke slot het gaat?
  5. Oh het gaat dus om het geheugen zelf, niet om de slot in het moederbord?
  6. kan dit betekenen dat ik nieuw geheugen moet halen, of een nieuw moederbord. (mocht garantie geen optie zijn).
  7. Ik had via internet vernomen dat ik in mijn McAfee firewall Netguard moest uitschakelen om het probleem te verhelpen. Nu heb ik sinds gister geen last meet gehad van het stotteren. Echter kreeg ik vandaag aan het eind van de middag te maken met twee vastlopers, tijdens het spelen van World of Warcraft en Dues Ex. Tijdens Dues Ex (de tweede vastloper) kreeg ik een blauw scherm. Deze was te snel weg om goed door te kunnen nemen. Wel heb ik meteen een uurtje Memtest laten draaien die gaf 1 foutmelding aan, namelijk: Ik ga nu voor de zekerheid McAfee helemaal deinstalleren en andere voorgestelde virusscan en firewall installeren, hopen dat het probleem dan is opgelost.
  8. Ik ben nog ergens achter gekomen, namelijk dat het proces McSvHost.exe (Mcafee Service Host) tijdens het stotteren schiet naar 40 á 60% van mij CPU gebruik. Normaal gebruikt dit proces continu 0% met soms uitschieters naar maximaal 7%. Allen tijdens het stotteren schiet hij dus naar 40 á 60.
  9. Hierbij het bestandje: [ATTACH]19470[/ATTACH] sfcdetails.txt
  10. Ik heb mijn pc stofvrij gemaakt, helaas blijft het stotteren terug komen :S.
  11. Geen garantie meer. Ik heb pas alle onderdelen in een nieuwe kast gezet. Heb alle componenten op het moederbord verder niet los gehad. Zou zelf ook niet weten hoe ik dat soort dingen stofvrij moet maken.
  12. Ja, gekocht bij DELL twee jaar geleden. Alleen de videokaart en voeding vervangen, echter het probleem had ik voor het vervangen van die twee ook al.
  13. Ja dat vond ik het vreemde eraan.
  14. Helaas is het probleem nog niet opgelost, hij blijft stotteren :S
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.